2777
2789
عنوان

عفونت خون

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 24 پست
سنش چقدره اکسبژن خونش چی عزیزم نگران نباش شفا دست خداست براش دعا کن 🤗

۳۰

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳۰

جوون هم هست خدا شفاش بده عزیزم براش حمد زیاد بخونین پیامبر گفته ک این سورع مرده رو زندع میکنه هفت بار یخون خوب نشد هفتاد بار بخون براش دعای معراج هم حتما حتما حتما بخون میگن این دعا ام مرده رو زنده میکنه تو زندگی پس از زندگی یکی از تحربه گرا میگفت من تا اسمون هفتم رفتم و بعد این دعا رو خوندم به جسمم برگشتم 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
جوون هم هست خدا شفاش بده عزیزم براش حمد زیاد بخونین پیامبر گفته ک این سورع مرده رو زندع میکنه هفت با ...

حتما براش می خونم ممنونم عزیزم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

یعنی چی لستخوان و اینا. مامان بزرگم رفته برام گرفته

ببین کنار خونه ما یه اقایی بود الان چند ساله فوت کرد دعا گیر بود وای یعنی از تبربز می‌اومدن پیش این‌انقد ک‌میگفتن کارش خوبه و اینا ما شمالیم بعد پدرم ک‌مریض بود خیلی حالش بد شد مادرم گفت بزار بریم پیشش دعا بگیریم ببینیم چی میشه بعد ک‌رفتیم دیدیم انقد سیگار کشیده اتاقش پر دود بعد کارشو شروع کرد دیدم چند تا استخون گذاشت رو قران بود فکر‌کنم متاسفانه بعد ها ک‌بزرگ‌شدم‌فهمیدم اون های استخون حیوان ها هستن میزارن رو قران و بی حرمتی میکنن به قران و اینطوری اجنه رو کافرهم هستن جذب میکنن و از اجنه میخوان ک‌بهوشون اطلاعات بده و اکثرا ادم های بدی هستن 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
یعنی به خاطر کرونا شد یا اسم داره

حآلش بد بود عفونت خون داشت یک دفعه کرونا هم گرفت دیگه چیزی به من نگفته همین قدر می دونم 

خواهر زاده ی من ۱۰ ماهش بود که تبش خیلی رفت بالا بردنش بیمارستان تشنج کرد و دارو زدن و یه مدت خوب بود دوباره اتفاق افتاد دوباره بردنش بیمارستان و آزمایش گرفتن گفتن که التهاب خون داره یکی از آشناها یه دکتر طب سنتی رو معرفی کرد که تو چند دوره واقعا حالش خوب شد و دیگه نه تب کرد نه تشنج

شمارشو براتون گذاشتم

دکتر حسین کاظمی

09367461816