2777
2789
عنوان

عفونت خون

1211 بازدید | 24 پست

کسی تجربه داره ؟

چه جوریه 

چقدر  درگیریم 

حالت وخیمش چه جوریه 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خطرناکه اگ زیاد بشه اکسیژن خونش پایین میا ولی نگرتن نباش با بستری حل میشه خالم بود خوب شد علائمشم هم ...

بیاره الان چند ماه بستریه و حالش خیلی بده کرونا هم گرفت و من هیچی از بیماریش نمی دونم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

من خودم بعدزایمانم بخاطرپارگی کیسه اب وزایمان دیردچارعفونت خون شدم تب ولرزهای خیلی شدیدوسرگیجه وکم ابی شدیدبی حالی وضعف ورنگ پریدگی علائمشه هرچقدم دکتررفتم فایده نداشت اخرسرباحال وخیم بستری شدم ی هفته

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
بیاره الان چند ماه بستریه و حالش خیلی بده کرونا هم گرفت و من هیچی از بیماریش نمی دونم 

سنش چقدره اکسبژن خونش چی عزیزم نگران نباش شفا دست خداست براش دعا کن 🤗

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
نه کارش ثابت شده اس از این الکیا نیس

از همونا باید ترسید من چند روز پیش فهمیدم مادرشوهرم چند وقتیه برامون دعا کرد و پسرم ک خیلی سالم بود یهو بچه افتاد به سرفه و اثر بدی گذتشت رو زندگی ما 

از همونا باید ترسید من چند روز پیش فهمیدم مادرشوهرم چند وقتیه برامون دعا کرد و پسرم ک خیلی سالم بود ...

نه ما فقط اثر خوب دیدیم. قبلا باطل سحر گرفتم خیلی خوب بود. از اسمون افتادم زمین. زندگیم رو ب پیشرفت شد

از همونا باید ترسید من چند روز پیش فهمیدم مادرشوهرم چند وقتیه برامون دعا کرد و پسرم ک خیلی سالم بود ...

من رفتم پیش یکی براش دعا قرانی گرفتم گفت پسرت چشم خورده 🙄🙄دیشبم باز دکتر بردمش دلم براش کبابه یعنی ها اسم کودکان گرفت بچم نفسش سخت میاد 😐

حالش خیلی بده و واقعا طولانی شدن بیماریش ترسناکه می ره بیمارستان بستری می شه بهتر می شه برمی گرده دوباره حالش بد می شه 

نه ما فقط اثر خوب دیدیم. قبلا باطل سحر گرفتم خیلی خوب بود. از اسمون افتادم زمین. زندگیم رو ب پیشرفت ...

ببین کارش چطوره دعا رو باز کردی چ جوری بود بعد پیش خودش رفتی چی عادی بود یا استخوان اینا داشت