2777
2789
عنوان

طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 22 پست
جدی نباید بزنم؟چیزی نگفتن بهم..چه اشکالی داره؟

سلام اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنید درمورد ریزش مو سوال داشتم ازتون قبلا تاپیک زده بودید که لووتیروکسین میخورین و ریزش دارین. هنوزم ریزش دارین؟؟؟یا حل شد؟؟چیکار کردین؟منم همین مشکلو دارم الان نمیدونم چیکار کنم

سلام اگه میشه درخواست دوستیمو قبول کنید درمورد ریزش مو سوال داشتم ازتون قبلا تاپیک زده بودید که لووت ...

سلام عزیزم.مطمئن نیستم که ریزش موهام از لووتیروکسین بود یا نه.اما احتمال خیلی زیاد از همون بوده.

بله الان خداروشکر ریزش موهام خیلی کمتر شده،اونم با یه راه خیلی در دسترس.من توی شامپویی که به موهام میزنم نمک دریا میریزم.مثلا یه شیشه کوچیک رو برداشتم یک قاشق غذاخوری  نمک دریا ریختم و نصف شیشه رو شامپو و بقیه ش رو آب ریختم و خوب تکونش دادم تا حل بشه نمک داخل شامپو و آب.وقتی میرم حموم دو سه سری باهاش سرم رو میشورم.اولش یکم پوست سر میسوزه اما هیچ مشکلی نداره و سوزشش همون اولشه.طبق تجربه من اون سوزش ضرری برای موهام نداشت.بعد از چندبار تکرار تاثیرش رو در کاهش ریزش دیدم.حتمااا امتحان کن عزیزم.تو همین نی نی سایت چند نفر گفتن نمک تاثیر داره و منم از حرف اونا امتحان کردم.

یه سری مواد خوراکی هم هست که ویتامین‌های لازم برای مو رو تامین میکنه...

مثل:

سیرابی

تخم مرغ اب پز

ترکیب عرق نعنا و بارهنگ که بذاری روی گاز یکم قل بخوره و بعد از خنک شدن بخوریش

بازم میگم نمک دریا رو حتما امتحان کن.فقط نمک دریا باشه که طبیعیه ها.نه نمک صنعتی.

ان شاءالله مشکلت حل شه عزیزم.سوالی بود در خدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.مطمئن نیستم که ریزش موهام از لووتیروکسین بود یا نه.اما احتمال خیلی زیاد از همون بوده. بل ...

وای مرسی از محبتت خیلی ممنون حتما امتحان میکنم لطف بزرگی کردین

فقط ببخشید شما الان چن وقته لووتیروکسین میخورین؟

چون گفتین به احتمال زیاد از لووتیروکسین بوده میپرسماااا

چون میگن بعد یه مدت بدن به قرص عادت میکنه و ریزش از بین میره نمیدونم تا چه حد درسته

وای مرسی از محبتت خیلی ممنون حتما امتحان میکنم لطف بزرگی کردین فقط ببخشید شما الان چن وقته لووتیروک ...

خواهش میکنم عزیزدلم..والا من حدود یکسال دکترم نمیتونس دوز مناسب قرص رو برام پیداکنه و من مدام دوز قرص و میزان هورمون بالا پایین میشد تا اینکه دخترمو عوض کردم و الان هفت ماهه که پیش دکتر متخصص غدد میرم و خداروشکر تنظیم شده انگار.

اره من تقریبا مطمئنم بخاطر لوو بود چون وقتی شروع کردم چند وقت بعدش ریزش گرفتم.

من حالا ریزشم به هر دلیلی بود الان این نمک دریا خیلی کمکم کرده..و کلا بنظرم ضرری نداره اصلا که شاید خوبم باشه برا بدن.چون من جایی خوندم که وقتی نمک دریا رو به پوستت که خیسش کردی از قبل بزنی مواد زائد بدن رو دفع میکنه .

ان شاعران شمام جواب بده عزیزم.بازم اگر کمکی خواستی در خدمتم  

وای مرسی از محبتت خیلی ممنون حتما امتحان میکنم لطف بزرگی کردین فقط ببخشید شما الان چن وقته لووتیروک ...

من از یه نفر شنیدم که ده ساله لوو میخوره و هنوزم ریزش شدید داره.شاید بدن بعضیا عادت نکنه.ولی اگه نمک دریا واستون جواب بده دیگه مهم نیس که بدنشون به لوو عادت میکنه یا نه.‌.چون میتونی همیشه شامپو با نمک بزنی ..هر دفعه هم که یه قاشق بیشتر لازم نداری یه کیسه بخری کلی وقت داریش

خواهش میکنم عزیزدلم..والا من حدود یکسال دکترم نمیتونس دوز مناسب قرص رو برام پیداکنه و من مدام دوز قر ...

بله احتمالا بخاطر این بود که تیروئیدتون بالا پایین میشد و کنترل نمیشد ریزش داشتین ولی دعا کنین من جزو اون دسته آدما نباشم که بدنم به لووتیروکسین عادت نکنه و همیشه ریزش داشته باشم بخدا من افسرده میشم آخرش.

من الان سه ماهه روزی نصفی لوو میخورم و آزمایش دادم تیروئیدم کنترل شده ولی ریزش مو دارم همچنان

قرص هم خوردم زینک پلاس بیوتین هیر ویت هیچکدوم تاثیر نداره دیگه باید نمک دریا رو که گفتین امتحان کنم دعا کنین جواب بده😔 

بله احتمالا بخاطر این بود که تیروئیدتون بالا پایین میشد و کنترل نمیشد ریزش داشتین ولی دعا کنین من جز ...

ان شالله جواب میده و دیگه خیالت راحت میشه گلم.  خدایا ریزش موی مهدیه خانوم و همه خانومایی که این مشکل رو دارن خوب کن  الهی آمین