2777
2789

من ک فقط دندونایی جلوم سالمن اصلااا  ندارم هردفعه باردار  میشم همه میریزن

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
من ک فقط دندونایی جلوم سالمن اصلااا  ندارم هردفعه باردار  میشم همه میریزن

من دندونای عقبم کلا خرابن با این فکم هم روم نمیشه برم‌ دندانپزشک و روزبه روز دارن داغون تر میشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ک فقط دندونایی جلوم سالمن اصلااا  ندارم هردفعه باردار  میشم همه میریزن

منم ازبارداری تا الان که هنوز ازشیر نگرفتمش ودندونام خراب شدن برو حتما دکتر خوب

من دندونای عقبم کلا خرابن با این فکم هم روم نمیشه برم‌ دندانپزشک و روزبه روز دارن داغون تر میشن

شماهم حتما برو دکتر ،اینطوری که خیلیی بده خوب دندون سالمه وکه نمیبرن دکتر خجالت بکشی همه مدل فک ودهن و دندونی دکترا دیدن که از من وشما وضعیتشون بدتر بوده گلم

من هنوز اقدام نکردم دندونام همه درست کردنی ان و باید درست کنم دکترم گفت تا درست نکردی اقدام نکن قبل کرونا میخواستم برم نشد الان دارم یکی یکی میرم نمیدونم چرا اینجورم

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
شماهم حتما برو دکتر ،اینطوری که خیلیی بده خوب دندون سالمه وکه نمیبرن دکتر خجالت بکشی همه مدل فک ودهن ...

باورکنید ۵ سال که همچین حسی دارم ولی دیگه به خودم‌قول شرف دادم که ببخیال خجالت بشم از برج ۳ شروع کنم به درست کردنشون حتما حتما.... یکهفته هست که دندون درد خواب و خوراک ازم گرفت۹

منم هر بار میرم میگن اوضاع خرابه ولی با نرفتن که درست نمیشه دکترا اوضاعو اونجوری میگن که مثلا بگی همه رو درست کن و پولش جای دور نره بره جیب خودشون وگرنه به کسی مربوط نیست من دندونم چطوره اونا از خداشونه ما وضع دندونامون بد باشه نونشون توی دهن ماست به یکیشون که زیاد ایراد میگرفت گفتم مگه نمیگی ۷۰ درصد فرسودگی خود بدنه ۲۰ درصد سلامت دندانه وقتی من هر شب مسواک میزنم پس مشکل از من نیست درسته گفت آره گفتم پس کارتو بکن😁

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
آره والا😂😂

به این دکترا رو دادنی میخوان پول ماشین پسرشدنم از دهن ما در بیارن ول کن بابا یکی میگه وای باید جرم گیری کنی میگم دو سال پیش کردم میگه دیره باید شش ماه یه بار کنی بعد دیدم انبر ورداشته افتاده مثل قرون وسطا به دندونام میگم چیکار میکنی میگه نترس مثل سوهان روی استخوون عمل میکنه درد نداره یعنی سوادو علمو تجهیزاتشون توی حلقشون الان برداشته دندون نزدیک به عصبو پر کرده غذا میخورم بندری میزنم همشونم میگن ما آخرشیم بهتر از ما به دنیا نیومده منم دیگه نرفتم پیشش مراقب باش پیش هر کسی نری حتما تحقیق کن من یهو رفتم نشد تحقیق کنم

به این دکترا رو دادنی میخوان پول ماشین پسرشدنم از دهن ما در بیارن ول کن بابا یکی میگه وای باید جرم گ ...

منم توبارداری خیلییی اذیت شدم توشیردهیم همینطور ولی حالا اواخر شیردهی هستم دیگه میرم ۸تاشو پرکردم ۵،۶ تاشم عصب کشی نزدیک ۱۳ میلیون شد تازه دندون های آقامم هست ولی باید ادم کمی بیشتر به دندوناش بها بده که اواخر عمر دندون مصنوعی اذیتش نکنه 

منم توبارداری خیلییی اذیت شدم توشیردهیم همینطور ولی حالا اواخر شیردهی هستم دیگه میرم ۸تاشو پرکردم ۵، ...

منم دندون درست کردنی زیاد دارم قراره تابستون برم درست کنم تا باردار شدم اذیت نشم. حالا مدام مسواکو نخ دندونم به راهه ولی به قول دکتر ربط زیادی به خراب نشدن دندونا نداره  مسواک ظاهرا بیشتر ژنتیکی و فرسودگی بدنه. حالا شانس من سی سالگی زمان فرسودگی از نظر دندونام😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز