2777
2789
عنوان

داخل خونه چطوری ب خودتون می رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 31 پست
هر دو

اغلب سعی میکنم لباسای ست بخرم بپوشم هر هفته یک روز برای خودم پاکسازی پوست میکنم و لاک بزن و یه ریمل ضد آب برای تو خونه تا مرتب باشی موهاتم ک شونه کن 

برای عروسی هم ک یکم آرایش کن موهاتم هم میتونی اتو کنی کامل لخت کنی هم میتونی براشینگ کنی با سشوار یا بپیچی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که یه روز درمیون دوش میگیرم. هر روزم یه شونه به پایین دوش میگیرم بعد از هر بار اشپزی. عطر و مام ...

آفرین من چون موهام بلنده و در پشت نمی تونم یک روز در میون دو روز درمیون مثلا اینطور 

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

می دوم تا برسم نمیرسم.😊

خونه آخرین امیده واسه ی خستگی ها

من یکسره نمی رسم چون وقت نمی کنم هر وقت یادم بیاد به پوستم می رسم که هفته ای دو سه بار میشه و گاهی هم بشه نرمش میکنم از آرایشم فقط مداد زدنو توی خونه انجام میدم که اونم چی بشه بزنم آرایشی نیستم

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
اكثر روزا ورزش+دوش+سشوار مدلدار+آرايش +عطر+اكسسوري بعد كاراي خونه و بعدشم كارام وسطا نماز و دوباره ...

فقط حوصله ورزش رو ندارم😂😂

حال نداشته باشم لباس عوض میکنم و مو شونه میکنم و مسواک و مام

حال داشته باشم دوش ک ی روز درمیون بافت موهام روتین پوستی با انواع ماسک خونگی یا صنعتی😄

ی رژ و ادکلن تاپ و شرتک یا ساحلی همینا تقریبا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اغلب سعی میکنم لباسای ست بخرم بپوشم هر هفته یک روز برای خودم پاکسازی پوست میکنم و لاک بزن و یه ریمل ...

ممنونم ولی داخل عروسی خیلی خیلی ب خودم میرسم اینو همه میگن اما خونه حوصله شو ندارم

آفرین من چون موهام بلنده و در پشت نمی تونم یک روز در میون دو روز درمیون مثلا اینطور 

سعی کن یه روز درمیون بری عزیزم.

دو روز خیلیه.

آدم بوی اشپزی و محیطو میگیره حتی اگه عرق نکنه که حتما و بی شک ادم عرق میکنه.

من عرقم اصلاااااا بدبو نیست شکر خدا اما همینکه حس کنم عرق کردم باید سریع برم زیر دوش.بدنمو عادت دادم این مدلی.مثلا توی کارای خونه خیلی گرمم میشه و بعدش بلافاصله میرم دوش

حال نداشته باشم لباس عوض میکنم و مو شونه میکنم و مسواک و مام حال داشته باشم دوش ک ی روز درمیون بافت ...

از چ نوع ماسکی و روتینی استفاده می کنی ؟؟؟ برای روشن شدن پوست؟

فقط حوصله ورزش رو ندارم😂😂

فقط گرم كردن و ٥٠-٦٠ تا پروانه و چنتا حركت شكم و پلانك

يك ربع هم نميشه

همون كلي خوش اندام ميكنه و پر انرژي

منم بهضي روزا حسشو ندارم ولي سعيمو ميكنم بخاطر پيري بدنم داغون نباشه

سعی کن یه روز درمیون بری عزیزم. دو روز خیلیه. آدم بوی اشپزی و محیطو میگیره حتی اگه عرق نکنه که حتم ...

من داخل خونه زیاد کار نمیکنم مامانم آشپزی میکنه کلا خیلی کم کار هست داخل خونه من می مونم و اتاق و کولر و گوشی 😂😂

منم اصلا عرقم بد بو نیست 

از چ نوع ماسکی و روتینی استفاده می کنی ؟؟؟ برای روشن شدن پوست؟

اکثرا از برند بیواکوا استفاده میکنم ماسک لباش هم حرف نداره گاهی هم نداشته باشم خودم گوجه و زردچوبه رو میکس میکنم حالت اسموکی مانن با ی توک قاشق جوش شیرین میزنم ب پوستم واقعا روشن کننده قویه  بهت توصیه میکنم 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸