2777
2789
عنوان

از شوهرم و خانوادش خستم

392 بازدید | 11 پست

بچه ها شوهرم و خانواده‌ ش خستم کردن 

من خیلی بهشون احترام میزارم و دعوت شون میکنم ولی اونا تهش به من بی احترامی میکنن 

خب چرا واقعا 

شوهرمم همش پشت اوناست و با من دعوا میکنه و همش حق به خواهراش و زن باباش میده😐

من شوهرم خیلی دوست داشتم ولی جديدا حس میکنم حسی بهش ندارم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش اینه دست ازین احترام زیادی بکشی و دعوت هم نکنی که بشه وظیفه

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
طلب کار نباش نگو من احترام می کنم تو ذهنت این باور رو نساز گلم چون همین باعث میشه یه کارهایی بکنی که ...

من از ترس اینکه خانوادش یه وقت باهام دعوا نکنن باهاشون زیاد حرف جدی نمیزنم کوتاه میام چون به شدت پشت همن و حتی اگه حق باهاشون نباشه 

امشب شوهرم انقد ب پدر و مادرم فحش داد ک حالم ازش بهم میخوره عوقم میگیره ازش 

متنفرم متنفررر

ینی واقعا حق پدر و مادرم این نیس انقدی اونا احترام میزارن ارزش قائلن براش پدر ومادرش سگ محلش نمیزارن

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
امشب شوهرم انقد ب پدر و مادرم فحش داد ک حالم ازش بهم میخوره عوقم میگیره ازش  متنفرم متنفررر ی ...

محل نده واقعا 😐

من که با اون همه عشق و عاشقی تهش به اینجا رسیدیم 

دوس دارم شاغل شم ازش جدا شم 

محل نده واقعا 😐 من که با اون همه عشق و عاشقی تهش به اینجا رسیدیم  دوس دارم شاغل شم ازش جدا ش ...

دقیقا همین فکرو منم دارم

ولی خب ب خاطر مادرم ک مریضه و خیلی مشکلات دیگ داره و تازه یکمی راحت شده نمیخوام ناراحتش کنم تحمل میکنم فقط

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐