2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چ گرون 

ولی ارزش داره کاش منم سنم پایین بود میزدم هی گفتن ولش مجردم ولش با کسی نیستم الان اصلا نمیدونم از چی کجا گرفتم اپیلاسیون مراکز لیزر اینجور جاها حواست باشه 

درمان بگو لطفت چ جور مطمئن شیم زگیل هست 

عزیزم نمیخوام بترسی ولی واقعا من بدبختی کشیدم تا خوب بشم.کرایو لیزر دارو ...خیلی طول کشید آزمایش دادم از نوع خطرناک نبود بخاطر همین واکسن زدم که نوع خطرناک شو نگیرم 

ببخشید میشه کامل بگین چطوری شروع شد زگیلتون از درداش و علایماش میگین خواهش میکنم ازتون

من خیلی خارش داشتم شبیه گوشت اضافه سه چهار تایی رو کشاله رونم زده بود رفتم دکتر بهم گفت زگیله 

اون موقع تازه فهمیده بودن زگیل تناسلی چیه تقریبا نه سال پیش 

بهم گفتن خطر ابتلا به سرطان رحم 

مردم و زنده شدم 

ولی کلی آزمایش دادم خداروشکر چیز خطرناکی نبود بعد آزمایش رفتم کرایو انجام دادم و بعدشم دکترم گفت برو واکسن رو حتما بزن من بیست و پنج سالم بود 

اینم بگم بیمه تکمیلی هزینه واکسن رو میده 

نه نداشتم. ولی از عوارضش می‌تونه باشه مدام عفونت رحم داشتم 

میدونی من فوبیا گرفتم دو هفته پیش ی زنگوله ی گوشتی داشتم دکتر برداشت 

الان احساس میکنم اون تیغ ک باهاش زنگوله ی گوشتو برداشته الوده بوده انقد استرس دارم 

تقریبا دو سه ماه بعد اینکه وارد پوستت میشه  از رابطه هم انتقال پیدا می‌کنه  گفتی مجردی ؟

ن نامزدم 

میدونی فوبیا گرغتم هیچ علایم یا نشانه ای ندارم فقط استرس دارم چون با کوچیکترین مشکل خانواده ی شوهرم سر زنشم میکنن 

انقد استرس دارم میگم کاش نمیرفتم تا اون زنگوله رو دکتر بردارع 

نمیدونم انقد استرس کشیدم زیر چشام سیاه شدن