2777
2789
عنوان

سگ حامله

378 بازدید | 12 پست

سلام توکوچه ی ما جدیدا یه سگ اومده اولش خیلی بی تابی میکرد ما فکر میکردیم گشنس براش غذا میبردیم نمیخورد فقط دنبالمون میومد و اروم میشد خداشاهده من خونم اپارتمانیه اگ حیاط داشتم بهش پناه میدید تا دیشب دیدمش حامله بود خیلی گریه کردم تروخدا کسی تواصفهان جاییا میشناسه به این مظلوما پناه بدن

همسرمردی زحمتکش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم...🥺😥

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
تو اینستا گروهای کمک حیوانات باید تماس بگیری ببینی تو اصفهان کجاشه، هست ولی نمیدونم کجا

توگوگل یه کمپ به نام کمپ امید بود بهش گفتم فیلمم فرستادم اصلا محل نذاشتن

همسرمردی زحمتکش
توگوگل یه کمپ به نام کمپ امید بود بهش گفتم فیلمم فرستادم اصلا محل نذاشتن

ب هرجا اعتماد نکن، بزن از تهرانو ببین تماس بگیر بگو اصفهان کجارو دارن ک مطمئن باشه میترسمم بگم زنگ بزن دامپزشک ببره پاره پورش کنه

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
خیلی زیاد شدن کاشکی عقیمشون میکردن

بخدا امشب ب شوهرم گفتم این بیچاره تازه حاملم شد خودش اینجوریه بچه هاش گناه دارن،واسش غذا بردیم خورد کنار پامون دراز کشید و نگاهمون میکرد بغضم ترکید

همسرمردی زحمتکش