2789
عنوان

بی بی چک منفی😥😥😥

125 بازدید | 15 پست

سلام لطفا بیاین یکم امیدوارم کنید این ماه با خوردن روز ۳تا لتروزل فولیکول ۲۴ داشتم ک دوتا آمپول زدم ۳۰ اردیبهشت موعدمه امروز بی بی زدم منفی شد یعنی باردار نیستم؟؟؟😥😥

منم اسفند ماه لترزول وhmg وhcgزدم باردار شدم پلی کیستیکم بودم. زود زدی یکم دیگ وایسا ایشالله خیره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

منم اسفند ماه لترزول وhmg وhcgزدم باردار شدم پلی کیستیکم بودم. زود زدی یکم دیگ وایسا ایشالله خیره

منم تنبلی تخمدان دارم این ماه ی فولیکولم تبدیل ب کیست شده بود اندازش ۲۸ ولی یدونه ۲۴ ت تخمدان چپ داشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم تنبلی تخمدان دارم این ماه ی فولیکولم تبدیل ب کیست شده بود اندازش ۲۸ ولی یدونه ۲۴ ت تخمدان چپ داش ...

من قبل تجویز قرص برای اولین بار ی کیست۳میلی داشتم اونو رفع کردم بعد دارو مصرف کردم.

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میشه بگی چه علائمی داشتی؟ انشااله صحیح و سالم ب دنیا بیاد قدمش خیر باشه  برا منم دعا کن😥

مرسی جان.همسرم تیزبین بود همون روزای اول تخمک گذاری میگف سینت تغییر کرده ولی من متوجش نبودم فقط درد داشتم زیر شکمم خصوصا زمان نزدیکی. موعد پریودیم ک رسید درد یسره بود هی فک میکردم الانه پریود بشم.

ایشالله یدونه سالم و خوشگل بزودی بیاد بغلت🤍

فولیکولت چند بود؟

راستش نمیدونم بعداز قرص و قبل امپول سونو رفتم دکتر گف فقط یدونه فولی بالغ داری اونم تخمدان راست. اون لحظه خیلی ناامید شدم ب دکتر گفتم فقط یکی؟ گف همه ادما از یکی میان دیگ😄

اسی دکتر برات لتروزول نوشت یا خودت مصرف کردی ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مرسی جان.همسرم تیزبین بود همون روزای اول تخمک گذاری میگف سینت تغییر کرده ولی من متوجش نبودم فقط درد ...

منم این ماه این درد زیر شکم رو دارم ، تا حالا اینجوری نبودم ، یعنی ممکنه باردار باشم ؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
منم این ماه این درد زیر شکم رو دارم ، تا حالا اینجوری نبودم ، یعنی ممکنه باردار باشم ؟

میتونه از عفونت هم باشه دلایل مختلف داره ولی بله ممکنه

میتونه از عفونت هم باشه دلایل مختلف داره ولی بله ممکنه

مرسی عزیزم