2789
عنوان

چرانیومدین😑😶🙄😏😐

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 31 پست
اره بابا من مراعات میکردم چیزایشیرین خیلی نخوردم .اولش 90 بود بعد اومد پایین..بستنی میخوردم چای. با ...

من متاسفانه برنج و شکلات و هندونه وبستنی زیادمیخوردم 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اره فردا میرم پیش دکتر غدد.من متاسفانه برنج وبستنی و هندونه وشکلات زیادخوردم

😂😂😂همه همینطورین الان بخاطر این فینگیلیا باید ترک کنن ایشاالله قدمش برات پر خیر خوشی باشع❤🥰

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بله حتما. برو متخصص تغذیه بهت رژیم میده. شیرینی جات ساخته دست بشر،میوه های خیلی بزرگ و خیلی شیرین، ...

ممنون گلم من ممنوعیاتو تاالان زیادخوردم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اسی قند و شکر مصنوعی اصلا نخور  صبح ها هم ناشتا چیزای خیلی شیرین مثل شیره و عسل نخور

قندوشکلات وبستنی وهندونه وبدنج اینا بدبختم کردن

ممنون گلم من ممنوعیاتو تاالان زیادخوردم

اشکال کار همینه.

منم یک ماه هر روز مربا آلبالو با کره خوردم صبحانه.

قندم زد بالا

اما با رژیم کنترل شد.

نگران نباش

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
قندوشکلات وبستنی وهندونه وبدنج اینا بدبختم کردن

خب نخور از این به بعد 

یا اگه خیلی هوس میکنی نهایت هفته ای یکبار بخور 

برنج رو اشکال نداره بخور چون ویتامین داره 

ولی آبکشش نکن

دمی درستش کن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یعنی برا لب مرزم انسولین؟!!دیابت ندارما لب مرزم

منم قند بارداری داشتم منتها سهل انگاری کردم اهمیت ندادم نتیجه ش شد یک ماه زایمان زودتر وزن کم نوزاد یک ماه درگیری تو ان آی سی یو... مراقب باش دستگاه کنترل قند خونگی بگیر حواست به خورد و خوراکت باشه اگر دکتر خواست قرص بده اصلا نگران نشو حتی تجویز انسولین هم ناراحتت نکنه این ها هیچ کدوم عوارضی برای جنین نداره

منم تو بارداریم ۱۱۰ بود قندم  دیگه زیاد شیرن چیز نخوردم کلی اومد پایین شدم ۸۰ و خورده ایی

من ۱۰۲ هست.دیگه دارو نخوردی؟

😂😂😂همه همینطورین الان بخاطر این فینگیلیا باید ترک کنن ایشاالله قدمش برات پر خیر خوشی باشع❤🥰

ان شاالله گلم .دی توبه کردم خخ

اشکال کار همینه. منم یک ماه هر روز مربا آلبالو با کره خوردم صبحانه. قندم زد بالا اما با رژیم کنتر ...

من خوردم به عید و رمصان دیگه خودت میدونی چی میگم

من ۱۰۲ هست.دیگه دارو نخوردی؟

اصن دارو نخوردم 

من خیلی شیره انگور خوردم این طور شدم بعد دیه چیز شیرین نخورم خوب شد

۱۰۲ خیلیم بالا نیست که چیزای سیرن کمتر بخوری درست میشه

🔴لایک نکن🔴
خب نخور از این به بعد  یا اگه خیلی هوس میکنی نهایت هفته ای یکبار بخور  برنج رو اشکال ندا ...

نه دیگه نمیخورم .چایی رو با۵ تاکشمش دیگه میخورم .بیسکویت وشکلات باچایی رو قط کردم

منم قند بارداری داشتم منتها سهل انگاری کردم اهمیت ندادم نتیجه ش شد یک ماه زایمان زودتر وزن کم نوزاد ...

خیره ان شاالله .چشم حتما

اصن دارو نخوردم  من خیلی شیره انگور خوردم این طور شدم بعد دیه چیز شیرین نخورم خوب شد ۱۰۲ خیلی ...

من اخه ازاون ور کم خونی دارم پنج شیره میخوردم

نه دیگه نمیخورم .چایی رو با۵ تاکشمش دیگه میخورم .بیسکویت وشکلات باچایی رو قط کردم

افرین 

خرما هم خیلی خوبه 

از کشمش بهتره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂