2777
2789

من اوایل خودمو با همه مقایسه میکردم

و از نظرم همه خوشگل بودن جز من

اما الان یکم بهتر شدم و جواب سوالت خودمه:)

یه اخلاقی هم که الان پیدا کردم اینه که واقعا به این نتیجه رسیدم که هر کسی یه ویژگی خوب و عالی داره که متمایزش کرده....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

مدنظر هیچ کس نیس...هر کس از نظرم نمک داشته باشه خوشگله...شاید در روز چند نفر باشه

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی از این دخترها که عملهای زیبایی میکنن واقعا چهره وحشتناکی از خودشون میسازن ولی یبار ی دختره رو تو خیابون دیدم کاملا معلوم بود عمل کرده ولی واقعا چهره خیلی ناز و خوشکلی ساخته بود یعنی دقیقا ظرافتهای چهره های اروپایی بعد هیچ آرایشی هم نداشت ولی عجیب دلم رو برد 

مامانم و خاله کوچیکم😍

چه کسی میداند تو در تنهایی خود تنهایی؟!                          چه کسی میداندکه تو در حسرت یک روزنه فردایی!                پیله ات را بگشا...  .     تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!                            

خودم ، اعتماد به نفسم بالاس😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤