2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس کوتاه نپوش پهلوهات گرم نگه دار الان که زمستونه ماست نخور طبعش شدیدا سرده روی رحم و تخمدانت اثر میذاره اگه درحال اقدامی یه شال شل بپیچ دور کمرت که فقط گرم بمونه یااینکه میتونی باروغن زیتون شکم و تخمداناتو ماساژ بدی که گرم بشه
ماست خیلی مهمه ها غذاهای سردی کمتر بخور یه مدت رعایت کنی حل میشه ابجیه خودم یه ماست نخورد پریودش بدونه لک بود
موفق باشی
دنیا را نمیدانم ولی من به کسی که فقط نه ماه ناز میکند تا بیاید پشت نمیکنم [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
مادرانه منم مثل شما بودم یعنی همیشه پریود منظم داشتم ولی از وقتی رفتیم تو اقدام پریود نامنظم شد یعنی بیشتر لکه بینی اونم قهوه ای تا 13روز هم طول میکشید تا اینکه دو ماه نخواستم بچه دار بشم و قرص ضد بارداری خوردم و پری هام دوباره منظم شد و هم چنین تخمک گذاری سرموقع ماه سوم دیگه قرص نخوردم و دقیقا روز تخمک گذاریم اقدام داشتیم و همون موقع خدا یه پسمل ناز گذاشت تو دلم.........
تخت خواب سه نفره من و شوشو و نی نی!!!! آخره خوشبختیه ها......خدایا شکرت...
اگر در دیده شوهرم بشینم....به غیر از خوبی خودم نبینم....