2777
2789
عنوان

کنکور

85 بازدید | 5 پست

تروخدا کمکم کنید نمی‌دونم چیکار کنم خوب بخونم یک ماه و نیم دیگه کنکوره اما بشدت استرس دارم و عصبی ام همش فکر میکنم پشت کنکور میمونم امتحان نهایی دارم بشدت نا امیدم چون کم کاری کردم نمیشینم بکوب بخونم روزی 4 یا 5 ساعت شایدم کمتر میخونم اعصاب خورد شده نمی‌دونم چیکار کنم بیشتر بخونم تروخدا راهکار بدید 

رشتم انسانیه پایه دهم رو جمع‌کردم کلا از یازدهم حذف کردم ولی کامل نخوندمشون خیلی حالم بده و اعصابم خورده بنظرتون 3000 یا 4000میشم؟

اگه بخونی آره میشه 

چون هر چی بخونی ملکه ذهنت میشه 

ببین احتمالا برنامه نداری وقتی از امروز تا روز کنکور برا هر درس برنامه ریزی کنی چرا که نه میشه 

رو امتحان نهایی هم واقعا وقت بزار چون تأثیر زیاده 

مطمئن باش اگه بخونی میتونی من این تایم حتی رشته تجربی هم دیدم تونسته خوب بزنه و بیاره 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کامل مهماشو دارم میخونم 

پس چرا به ۳۰۰۰ فکر میکنی؟؟؟؟

ذهنیتت رو ببر روی دو رقمی!!

هیچیت کمتر نیست

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8655582/فقط-افرادی-که-واقعاً-اهل-خوندنن-لطف�%a

این تاپبکو بخون

اگه میتونی خودتو جور کنی بیا

اون موقع یادمیگیری به کم قانع نشی⁦❤️⁩

🚫کاربری دست چندنفره🚫  از هر راهی که میرم ، اخر به تومیرسم! خودت به من بگو ؛ «تو چند نفری....؟!!!»