2777
2789
عنوان

واژینیسموس

333 بازدید | 16 پست

من یه سالی میشه دچارشم و خیلی روشارو امتحان کردم اما جواب نمیده ازتون خواهش میکنم اگه راه امنی بلدید که جواب بده و درمان کنه بهم بگین 

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 

چی چی هست حالا  

با افتخار یک ارمی هستم💜 اگه از چیزی خوشت نمیاد مجبور نیستی نظر بدی🔪 اگه طرز برخوردت با ادما بر اساس قیافه ، پول ، ملیت و نژاده روی من ریپلای نکن مرسی🗿 توی تایپای درسیتون تگم کنید💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکسال و نیم درگیرش بودم.... الان درمان شدم

وای خوش به حالت پس تو درک میکنی 😭😭😭میشه بهم بگی چجوری درمان شدی

یه راهی بلدم که یکم غیر معقوله بگم؟

میشه بگی

یا حداقل تو خصوصی بگی

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
میشه بگی یا حداقل تو خصوصی بگی

میترکم بگم ولی بعد معاشقه و اینا اول انگشت  اشاره رو بعددوتا انگشت وارد کنید تا بدنتون عادت کنه بعد وارد مرحله بعد بشید من نتیجه گرفتم اینجوری

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

میترکم بگم ولی بعد معاشقه و اینا اول انگشت  اشاره رو بعددوتا انگشت وارد کنید تا بدنتون عادت کنه ...

اینو امتحان کردم ولی نهایتا تا همون یه انگشت میتونم تحمل کنم اگ دوتا انگشت بشه ک دیگه از درد میمیرم وای خدا حس میکنم دیگه هیچ امیدی به من نیست هرجا ام میرم هیچکس دلیلشو نمیدونه 

ماما سایت هست اونجا همه کسایی که این مشکل رو دارن با قالب تو اندازه های مختلف چیز مصنوعی درست میکنی با اون تمرین میکنی یواش یواش خیلیا اینجوری درمان شدن

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
اینو امتحان کردم ولی نهایتا تا همون یه انگشت میتونم تحمل کنم اگ دوتا انگشت بشه ک دیگه از درد میمیرم ...

همون یه انگشت رو اگه حرکت بدن یه کم تحمل کنی تمومه ها

😑 لایک نمیخوام ریپلای کن😐

اینو امتحان کردم ولی نهایتا تا همون یه انگشت میتونم تحمل کنم اگ دوتا انگشت بشه ک دیگه از درد میمیرم ...

طبیعیه منم دقیقا همین طور بودم ولی باید یه بار بیخیال شد و تحمل کرد بعدش خوب میشه

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹