2777
2789
عنوان

+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 29 پست

اگه تفاهم دارید و به هم حس دارید به نظرم من اوکیه

البته نظر خودت ملاکه

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس چ ربطی به عقل داره 

همینطوری گفتم 

ولی توی خونم من خونه داریم ۲۰ هست 

من از خودم تعریف نمی‌کنم ولی چیزی که اطرافیانم میگن رو میگم 

برای سلامتی عزیزانم لطفا یک صلوات بفرست 🌹
هیچ مشکلی ندارم فقط تفاوت سنی و مشکل کلیه اش هست  

درسته میگن سن عدده...

اما ببین خودت آماده زندگی مشترک هستی 

اگه قصدتون جدی شد حتما رفت و آمد کنید تا چند ماه.

تا نسبت به هم شناخت پیدا کنید

و لطفا بیشتر فکر کن و حتما برو پیش مشاور

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
درسته میگن سن عدده... اما ببین خودت آماده زندگی مشترک هستی  اگه قصدتون جدی شد حتما رفت و آمد ...

پسر عمم هست رفت و آمد زیاد داریم خیلی آقا هست 

برای سلامتی عزیزانم لطفا یک صلوات بفرست 🌹

چند سال اختلاف سنی دارین جوون بنظر میاد قیافشم اوکیه 

‏کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر به دنیا می‌آمدیم. در رخداد یک عشق، جوان میشدیم. سپس کودکی معصوم میشدیم، و در نیمه شبی تاریک، با نوازش‌های مادر، آرام میمردیم …🌱🐾
پسر عمم هست رفت و آمد زیاد داریم خیلی آقا هست  

د

خوب پس اگه قصدت جدیه و همچنین پسر عمه تون قصدشون جدیه، حتما برید پیش مشاور

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی