2777
2789
عنوان

ناموصن کمک☹✌🏿

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست
😑😑نمیتونم خونوادم مخالفن خودم میخام بزارمشون تو عمل انجام شده الان بزنگم میفهمن و مطمعنن نمیزارن ...

خب بزار مرداد ماه یا شهریور زنگ بزن دانشگاه

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

خب بزار مرداد ماه یا شهریور زنگ بزن دانشگاه

مرسی دردت بجونم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی دردت بجونم

خدا نکنه عزیزم 

اما مطمئن باش که میتونی بدون کنکور پیام نور بخونی

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

نخونده فهمیدم تویی 😂😂😂 با سوابق تحصیلی ببین کجاها پذیرش دارن وبرو  من نظام قدیمیم خودمم با ...

🤣🤣🤣🤣وا از کجا فهمیدی

معدله دیپلمم ۱۹.۵۶ صدمه

🤣🤣🤣😐سال اول کنکورم رتبم ۸۳۶ شد نرفتم سه رقمی

الان میدونم قبول نمیشم فقط میخام برم داتشگاه چیکار کنم حقوووق میخام بخونم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

خدا نکنه عزیزم  اما مطمئن باش که میتونی بدون کنکور پیام نور بخونی

🥺🤍مرسی از کمکت قشنگم

🤣🤣🤣🤣وا از کجا فهمیدی معدله دیپلمم ۱۹.۵۶ صدمه 🤣🤣🤣😐سال اول کنکورم رتبم ۸۳۶ شد نرفتم سه رق ...

😂😂😂 بچه تیزیم 

خب خیلی شیک و مجلسی برو با کارنامت ثبت نام کن اتفاقا حقوق پیام نور‌هم با سوابق تحصیلی میشه رفت

لب خویش می‌مزید و می‌گفت: شراب و ساقی و شرابخواره منم ...
برا ورودیه مهر چطور میتونم برم؟؟ کلن کنکور ندم راحت تره؟؟ یا کنکور بدم و با رتبه و شرط نعدل برم؟

فرقی نداره

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏