2777
2789

نه نمیشه عزیزم

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعیین سطح زبان کلی وقت می بره. به این سرعت و اسونی نیست که یه نفر ادم رندوم تو اینترنت بیاد انجام بده

باید سوال های همه جانبه طرح بشه، طرف وقت بزاره رایتینگ تصحیح کنه‌‌. برو یه موسسه انجام بده دو سوته برات 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تعیین سطح زبان کلی وقت می بره. به این سرعت و اسونی نیست که یه نفر ادم رندوم تو اینترنت بیاد انجام بد ...

کاملا متوجه مراحل هستم.

ساعت ۸ تعیین سطح موسسه دارم قبلش میخاستم یکم آماده بشم و روی ریل بیوفتم.

چون کلاس اسپیکینگ هست فقط اسپیکینگ میخام.

🦥🤌🏻

کاملا متوجه مراحل هستم. ساعت ۸ تعیین سطح موسسه دارم قبلش میخاستم یکم آماده بشم و روی ریل بیوفتم. چ ...

ازت سوال های متفاوت و وسیع می پرسه . سعی کن تا نی تونی ثابت کنی که لغت های زیادی بلدی . از خودت سوال بپرس و در موردش توضیع بده . مثلا در مورد آخرین کتابی که خوندی . یا د مورد حیوون مورد علاقت . در مورد سرگرمیات

کاملا متوجه مراحل هستم. ساعت ۸ تعیین سطح موسسه دارم قبلش میخاستم یکم آماده بشم و روی ریل بیوفتم. چ ...

چن تا سوال میپرسن فقط از گرامر صحیح استفاده کن و از لغات مناسب استفاده کن

من ک سال پیش تعیین سطح دادم سوالاش این بود:

خودتو کامل معرفی کن

راجب خونوادم پرسید

زود عصبانی میشم/وقتی عصبانی میشم چیکار میکنم

رشته تحصیلیم/شغل آیندم/دوس دارم ایران بمونم یا مهاجرت کنم/اگ مهاجرت کنم ب کدوم کشور و چرا

اگ ی میلیون دلار از رو زمین پیدا کنم باهاش چیکار میکنم میگردم دنبال صاحبش یا خرج میکنم

اگ این مقدار پولو بدن بهم باهاش چی میخرم

برنامم برا آیندم

رنگ/حیوون مورد علاقم

ب موسیقی علاقه دارم یا ن/چ سازیو دوس دارم / بلدم یا ن اگ ن دوس دارم یاد بگیرم 

هدفم از یادگیری زبان

کتابی ک خوندم و دوسش داشتم و خلاصش

کار های روزمرم و توی اوغات فراغتم چ میکنم

نقاط قوت و نقاط ضعفم

تو از من سوالی داری(اینجا من بهش گفتم ن ولی نامردی نکرد گف باید داشته باشی😂)

تعریفت از موفقیت/خوشبختی

اینا سوالاتی بود ک یادمه از من و دوستام پرسید 

خلاصه کلی سوالات این شکلی ک میتونن بپرسن فقط باید با آرامش جواب بدی

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^