گیلاس00 مدیر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 239 عنوان رژلب | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 41 پست به نظرتون رژ مدادی خیلی بهتره یا جامد یعنی روی لب کدوم بهتره لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه برا کم آدمی خوب مینویسه یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه 1401/02/24 | 15:02 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_lune_ عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 633 بچها حالا این دختره چطوره کدومشون خوشگلتره شبیه همن تقریبا ولی این یکی انگار بیشتر به خودش رسیده 🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
مهربونیکنیم عضویت: 1400/01/15 تعداد پست: 1289 راستش من پالت رژ دایسل گرفتم تواین چندسال اینبارخیلی راضی بودم مرسی ازت🌷 مرا به خیر تو امید نیست😩 شر مرسان
ممنتتتگگگ عضویت: 1401/02/22 تعداد پست: 21 شبیه همن تقریبا ولی این یکی انگار بیشتر به خودش رسیده آره عزیزم ابروهاش و اصلاح کرده خواهرن
قلب،آسمان عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 985 مثلا برای بیرون میگم که خیلی توچشم نباشه وخوب باشه مدادی بهتره؟ اگر لبهات صافه مدادی بهتره چون ماندگاری بهتره داره و نمیماله بدهمه جا مثلا موقع خوراکی خوردن یاماسک زدن
_lune_ عضویت: 1400/11/03 تعداد پست: 633 آره عزیزم ابروهاش و اصلاح کرده خواهرن آرایش چشم و لنزم داره 🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
گیلاس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 239 چرا این خوشگل چون ابروهاش کمه و اصلاح شدس؟ یهکوچولو آرایش داره فکرکنم موهاش هم روشن تره ولی شباهت به هم میدن لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه برا کم آدمی خوب مینویسه یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه
گیلاس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 239 اگر لبهات صافه مدادی بهتره چون ماندگاری بهتره داره و نمیماله بدهمه جا مثلا موقع خوراکی خوردن ی ... ممنونمعزیزم لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه برا کم آدمی خوب مینویسه یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه
گیلاس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 239 ی کوچولو که نه کلا ادیت دو تاشونم چشاشون قهوه ایه رنگ موهاشون هم اولی خرمایی دومی قهوه ای ولی اولی ا ... آهانپسبه خاطر همونه کلن شباهت به هم داشتن اولی هم خوشگله مخصوصا چشماش درشته لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه برا کم آدمی خوب مینویسه یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه
گیلاس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 239 آره عزیزم دختره خوبیه وای نمیدونی که دماغ انقد قشنگ انگار عمل کرده عروسکی فانتزی اگه عکسش و داشتم می ... چندسالشه لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه برا کم آدمی خوب مینویسه یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه
گیلاس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 239 بهش میخوره چند باشه فکرکنم زیر۲۲ باشه لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه برا کم آدمی خوب مینویسه یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه
گیلاس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 239 اولی ۱۴ دومی ۱۵ آخیولی دوتاییخوشگلبودنموفقباشن لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه برا کم آدمی خوب مینویسه یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه
گیلاس00 مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 239 مرسی عزیزم قربونت❤ لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه برا کم آدمی خوب مینویسه یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه