2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا که هستی. علائمی نداری؟

سینه هام از فردای اقدامم تا  الان متورم هستن درد میکنن نفخ دارم همش زیردلم درد می‌کنه الآنم از دیروز دل درد پریودی گرفتم ۲۸ یا۲۹یا۳۰ هم پریود میشم اگه حامله نباشم 😭

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
سینه هام از فردای اقدامم تا  الان متورم هستن درد میکنن نفخ دارم همش زیردلم درد می‌کنه الآنم از ...

دعا میکنم نشی. بچه نداری؟

دلتنگ کسی هستم که هیچگاه در آغوش نگرفتمش
دعا میکنم نشی. بچه نداری؟

ممنون عزیزم انشالله این ماه بارداری خودت 

نه بچه ندارم من خودم از خدا بچه سالم می‌خوام ولی چون خودم داداش نداشتم همیشه دلم میخواست خدا بچه اول پسر بده بهم بقیشون دختر که یه حامی و پشتوانه ای به جز مامان و باباشون داشته باشن

ممنون عزیزم انشالله این ماه بارداری خودت  نه بچه ندارم من خودم از خدا بچه سالم می‌خوام ولی چون ...

از خدا میخوام یه بچه سالم تو بغلت بذاره اونم پسر.

من یه دختر ۸ ساله دارم، آذر ماه هم دختر دومم به دنیا اومد ولی نارس بود و یک روز بعد مرد. حالا میخوام دوباره بادار شم بازم دلم دختر میخواد ولی در کل هرچی خدا بخواد.

دلتنگ کسی هستم که هیچگاه در آغوش نگرفتمش

سلام عزیزم اگر میخواین سریعتر وسالم تر به نتیجه برسید بهتره که هم تخمدان هارو قوی کنید وهم داروهای کمک باروری دریافت کنید تا اقدامتون طولانی مدت نشه.

فریبا رحیمی کارشناس مامایی ،زنان،زایمان،اختلالات جنسی،بارداری،سکس تراپی ،تعیین جنسیت جنین و تفسیر پاپ اسمیر و غربالگری های زنانه و مراقبت های قبل و حین وبعد از بارداری و...

مشاوره و ویزیت بصورت آنلاین و۲۴ساعته در اپلیکیشن مشورپ و پیج

fariba.rahimi.midwife@

از خدا میخوام یه بچه سالم تو بغلت بذاره اونم پسر. من یه دختر ۸ ساله دارم، آذر ماه هم دختر دومم به د ...

ممنون عزیزم انشالله باردار بشی یه بچه خوشگل جیگر و سالم بغلت بگیری عروسیشونو ببینی😍