2777
2789
عنوان

تاکی؟؟

69 بازدید | 9 پست

واقعاا تا کی این اوضاع و باید تحمل کنیم و حسرت بکشیم؟؟ واقعااا صداتون نمیخواد در بیاد؟؟ بسمون نیست؟ بستون نیست؟؟ فقط دنبال بلاگر شدن و لاکچری بازید یه نگاهی به دورتون بندازید خسته نشیدید از اوضاع کشور بسمونه دیگ باباااا

چیکارمیشه کرد به جز صبوری

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارمیشه کرد به جز صبوری

صبوری کنید درست میشه؟؟ برداشتن با احمق بازیاشون به قول خودشون کشور درست کردن شاه وانداختن بیرون به همون بدبختی دچار شدن که اون موقع فک میکردن شدن

همین چکار میشه کرده که اوضاع بدتر میکنه چون میبینن مردم انقد احمقن که‌ بر اشون فقط حمله کردن به فروشگاها مهمه

خدا لعنتشون کنه آرزوی همه چی بدلمون موند نه خونه ای نه ماشینی حتی جرات نداریم بچه دار بشیم ۳۶ سالم ...

دیگه واقعاااا نمیدونم تهش چیه حس میکنم هرچی که میخواستیم دیگ اهمیت نداره فقط زنده بمونیم

ترکیه هم اوضاعش از ما بهتر نیست فقط برای سکوی پرش خوبه

والا ما قصد برکشت داشتیم اینجام تورم خیلی خیلی رفته بالا دوباره دیدم ایران سبقت گرفت گفتم همینجا میمونیم فعلا بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردیم

پدیده منم،گور پدر شاندیز...!!!