2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین☺

198 بازدید | 20 پست

سلااام عزیزان 

میشه بگین که چطور با طرف مقابل با وجود خصوصبات متفاوت تعامل میکنین؟ 

چجوری تحمل میکنید خصوصیات منفیشو؟ 

و کلا نحوه ی ارتباط کلامی با یک آقا باید ب چه صورت باشه؟ 

ایا هر نکته ی منفی دیدید میگید یا به روی خودتون نمیارین؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎

اول اینکه قبل از ازدواج اونقدر شخصیتش رو زیر و رو کردم که بهداین نتیجه رسیدم نقاط منفی غیرقابل تحملی نداره

دوم هم به این پذیرش رسیدم که هیچ آدمی بی نقص نیست و من هم عقل کل نیستم و قرار نیست یکی دیگری رو تو مشت یا تحت سلطه خودش بگیره.

سوم اینکه عشقمون ارزش چشم پوشی از مسائل پیش پاافتاده رو داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خودتو بزن به بی‌خیالی ،سعی کن بعضی از جاها حرف خودتو با دلیل و برهان به کرسی بنشونی ،و گاهی اوقات هم کوتاه بیا

و فراموش نکن 

هیچ وقت یه آدم پیدا نمیشه که تمام و کمال با تو هم نظر و هم رای باشه

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اول اینو بپذیر که تفاوت هست و این تفاوت هاست که باعث میشه یک رابطه یک نواخت و کسل کننده نباشه و دوم این که خصوصیات منفی منظورت چیه ؟ چه خصوصیاتی من اگر خصوصیات منفی داشته باشه سعی میکنم یه زمان که حالش خوبه و دغدغه ندارع بهش بهم تاثیرش بیشتره من که نمونه ارتباط کلامیم خیلی باهام راحت صحبت میکنیم بعضی وقت های خیلی کم یکم از کلمات مردونه استفاده میکنم مثل مخلصم نوکرم ولی خیلی خیلی کم ولی بیشتر سعی کن خودت باشی و همون لحن کلامی خودت بهترینه اگر نکات منفی خیلی ریزی خیلی ریز باشه نمیگم ولی واقعا اگر برام عذاب آور باشه و خوشم نیاد حتما بهش میگم 

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇
اول اینکه قبل از ازدواج اونقدر شخصیتش رو زیر و رو کردم که بهداین نتیجه رسیدم نقاط منفی غیرقابل تحملی ...

این پذیرش مورد دوم خیلی سخته 

چجوری قبل از ازدواج شخصیتش رو زیر و رو کردین؟

به خودم گفتم : آهای 🙄 حواست هست ؟ خدا داره نگات میکنه❤ کاری نکن که در شان بنده ی خدا نباشه 😎
خودتو بزن به بی‌خیالی ،سعی کن بعضی از جاها حرف خودتو با دلیل و برهان به کرسی بنشونی ،و گاهی اوقات هم ...

خیلی ممنونم عزیزم 

این بی خیالی زدن بنظرتون ذاتیه یا تمرین میخواد؟

اوایل خیالی آدم سعی میکنه درست کنه همه چی رو  بعد دیگه بیخیال میشه و متاسفانه روزمرگی و بی تفا ...

بعد با اون بی تفاوتی عشق و رضابت از زندگی باقی میمونه؟

خیلی ممنونم عزیزم  این بی خیالی زدن بنظرتون ذاتیه یا تمرین میخواد؟

معمولا ذاتیه 

اما با تمرین هم بدست میاد

سعی کن زیاد حساس نباشی و مسالمت آمیز رفتار کنی

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗
اول اینو بپذیر که تفاوت هست و این تفاوت هاست که باعث میشه یک رابطه یک نواخت و کسل کننده نباشه و دوم ...

اره خب درسته تفاوت ها این نقطه ی مثبتم داره.

نکته ی منفی مثلا عدم ابراز احساسات باشه در طرف مقابل

البته که نه

خب ااین قسمت ماجرا خیلی بده 

چیکار میشه کرد که به این نقطه نرسید؟

اره خب درسته تفاوت ها این نقطه ی مثبتم داره. نکته ی منفی مثلا عدم ابراز احساسات باشه در طرف مقابل

خب می‌دونی مرد ها هر کدومشون یه جور ابراز احساسات میکنن یکی با کار کردن و سعی کردن زنش تو رفاه باشه عشق به زنشون میدن یکی هم همش بیان می‌کنه یکی هم ترکیب این دوتا ولی اگر ابراز احساسات نمیکنه راه داره می‌تونه اوایل خودت پیش قدم بشی و بهش ابراز علاقه کنی تا یاد بگیره 

من بهارم 🌸🌞عاشق کتاب خوندن  ، وقتی داشتم تو جهل دست و پا میزدم کتاب خوندن نجاتم داد 🌈🤌🌷 الگوی من (مجتبی شکوری هست ) علاقه خاصی به شنیدن پادکست های ایشون دارم 😃🙏❤ من برنامه ریزی رو خیلی دوست دارم و همیشه برای زندگیم برنامه ریزی دارم  و میتونم تو این زمینه خیلی کمکت کنم چون مقالات و فیلم های زیادی در موردش خوندم و دیدم 🙂💚 من دانشجوی فرهنگیانم و برای رسیدن به اینجا خیلی سختی کشیدم 🤎💜  یکی‌از زیباترین جمله هایی در طول تحصیلم بهش رسیدم فقط این بود که استادمون همیشه سر کلاس می‌گفت 😁🌷 زندگی عاقلانه بهتر از زندگی عاشقانه هست ✨ ❤️  می‌گفت عشق بعد از  ازدواج درست شکل میگیره ولی وقتی عاشقی فردی اشتباه میشی یک عمر پشیمونی 😇
معمولا ذاتیه  اما با تمرین هم بدست میاد سعی کن زیاد حساس نباشی و مسالمت آمیز رفتار کنی

میدونین من ذاتی برعکسشم

خب ااین قسمت ماجرا خیلی بده  چیکار میشه کرد که به این نقطه نرسید؟

اگر همون اول با نبود بچه بشه رو هم کار کنن و تفاوت های همو بپذیرن و احترام بزارن که حله ولی با اومدن بچه قرار نیس دیگه چیزی عوض شه و این شده واقعیت زندگی همه