من شدیدا اعتقاد دارم.. ی درخت گیلاس تو حیاط مامانم ایناس رو ب جادس بهار امسال ک شکوفه داد خیلی خوشگل شد نمای خونه رو هم زیبا تر کرد . فک کنم سه چهار ساله کاشتیمش مردم انقد چششون شوره و حسود اون طرفی ک سمت جادست کاااامل خشک شده بابام هرچی بش سم ،کود و از این جور چیزا بهش داد درست نشد میگه باید قطع بشه😢😢😢 یعنی مردم طاقت دیدن زیبایی ی درخت رو هم ندارن... دیروز یکی از اشنایان بچه ی خواهر شوهرمو دید گفت وای چه دختر خوشگلی ب خدا قسم اومد خونه از پله ها افتاد🥺 یکی دیگه هم چند روز پیش حالا دلیلشو نمیگم ک چرا چشم خوردن، ماشینشون تو جاده اتیش گرفت و.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من واقعا نظر بدی ب کسی ندارم اما ب چیزی با دقت نگا کنم خوشم بیاد ی اتفاقی میقته واسش خیلی ناراحتم از این موضوع. پسرخالم ۱۰ سالشه اونقد زیباس ک حد نداره یبار خیلی نگاش کردم بیچاره با دوچرخه خورد زمین صورتش کلا زخمی شد😔
ما یک انجیر داریم خونمون،امسال بعد از پنج سال حسابی محصول داده بود،ماه رمضان دیگ گذاشته بودیم،متاسفانه هی می گفتن وای چه بزرگ شده،چه محصولی داده.خلاصه تو کوهستان ویلا داریم رفتیم بعد از چند روز که آمدیم بی دلیل انجیر ریشه هاش در آمده بود و روی زمین خوابیده بود الان همه محصولش داره ریزش می کنه یا رو درخت خشک میشه.
یا وقتی فوت شد یک ارث نسبتا خوبی نه آنچنانی به ما رسید.از بس شوهرم جلو این و اون الکی پز میده،خدا شاهده یا مریضیم یا مشکل داریم.هرچی هم بهش می گم فایده نداره.به خدا عصبی شدم از بس مشکل داریم دلم می خواد برم یک جای دور.