2777
2789
عنوان

دوست پسر خسیس

3382 بازدید | 53 پست

سلام با یه پسری یک ماهه دوست شدم من هدفم شناخت برای ازدواج بود اما اینو بهش نگفتم که شخصیت واقعیش رو ببینم

ولی خیییلی خسیسه اصلا سر قرار میرم هیچی نمیگیره نه یه بستنی نه حتی یه بطری آب حتی تعارفم نمیکنه که چیزی میخوری یا نه درصورتیکه درآمدش هم خوبه بالای ۵۰ میلیون تومن هست و خیلیم افکارش قدیمیه میگه هر آدمی که ازدواج کنه خانواده زنش مخصوصا مادر زنش دشمنش هست برعکس منی که میگم مادرشوهر مادر دوم آدمه

ولی پسر خوبیه یعنی درکت میکنه و کلا مودبه بهش گفتم من رابطه جنسی باهات نمیتونم داشته باشم گفت اصلا هیچ مشکلی نداره نمیدونم به چه دلیلی باهاش کات کنم خسیس بودنش رو مخمه چون میدونم اگه قرار باشه باهاش ازدواج کنم زندگی سختی در کنارش دارم اما هیچ دلیلی ندارم برای کات شما میگین چیکار کنم به چه دلیلی کات کنم دلایل منطقی بهم بگید لطفا🥺😂

اجی خو یک ماهه😐

این سری بگو بریم کافه ببین حساب میکنه یا ن نکرد بگو کات

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ایشون شما رو هم برای ازدواج میخواد ک برای خودت بریدی و دوختی ،،شاید صرفا هدفش دوستی باشه 

همون اول صحبت کنید دراین موارد ک بعدا تو ذوقتون  نخوره من خودم تجربه دارم ک میگم 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎

وا

خب همونجا که گفت مادر زن دشمنه آدمه چطوری بهش نگفتی حالت بهم میخوره از افکارش و جدا نشدی؟؟؟؟؟

تازه میگی پسر خوبیه عجب

و دنبال دلیل منطقی میگردی؟؟؟؟؟

قصه اینجاست ...که شب بود و هوا ریخت بهم...من چنان درد کشیدم...که خدا ریخت بهم.

وقتی رفتی باهاش بیرون الکی بگو وای چقد تشنمه ببین بازم هیچی نمیخره 

اگه هیچی نخرید کات کن

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

ازش نپرسیدی چرا فکر میکنه مادرزن دشمنه داماده ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
اجی خو یک ماهه😐 این سری بگو بریم کافه ببین حساب میکنه یا ن نکرد بگو کات

یادم رفت بنویسم تولدش همین اول برج بود من براش کیک گرفتم کادو هم گرفتم حداقل برای جبرانش باید یه شام میداد یا نه منتظر تولد منه که برج ۸ هست خسیس گدا