2777
2789
عنوان

بی کسی

79 بازدید | 6 پست

اگه کسی رو نداشته باشین چیکار میکنین؟

همه فامیلام یک ساعتی منم هیچ کدومشون بهم سر نزدن دعوت نکردن...خودم چند سری غذا پختم و رفتم خونه هاشون کادو بردم ولی اونا با خودشون در ارتباطن. مامانم اینا هم ۱۲ ساعت ازم دورن. اونا هم پیر شدن و نمیتونن بیان خودمم با بچه سخته ...نمیتونم هم برم پیششون زندگی کنم بخاطر شرایط کاری همسر

خانواده شوهر افتضاح که ازمم دورن 

شهر غریب...نگاه تنهایی بچه...سکوت و تنهایی ..گاهی دلم برا بچم میسوزه نمیدونه اسم مهمونی چیه...فرق عمو و عمه و دایی و خاله رو نمیدونه...۲تا دایی ۲تا خاله ۲تا عمو ۳تا عمه داره ولی ...خانواده خودم که همه هر کدوم تو یه شهر دور.

چرا آدما اینقدر دل سنگ شدن آخه؟؟؟چرا با اینکه خودم غذا میپزم و میبرم اونا نمیان بهم میگن تو بیا ولی نه زنگی میزنن نه میان.نمیدونم من چه کار بدی کردم که اینطورن؟!

تقریبا دیگه دارم کات میکنم با همه...چون جای بی امکانات زندگی میکنم کسی نمیاد قبلا که تو شهر خوب بودم همشون نیومدن ولی حالا که تو شهر بد هستم و بچه دارم این کارو کردم واقعا دیگه حالم بهم میخوره از این همه پستی شون.من اگه بودم و بچه خواهر یا برادرم یک ساعتی ام بود اینطور رهاش نمیکردم‌.

منم تو شهر غریب تنهام میدونم خیلی سخته 

ولی چاره ای نیست همه تنها شدن میگن خواهر و برادر بیاریم واسه بچه ها که وقتی بزرگ شدن تنها نشن من ۲تا خواهر دارم ۲تا برادر ولی انگار تک فرزندم 

بچه تو ببر پارک ،مهد ثبت نام کن خودت هم برو باشگاه روحیت عوض بشه چاره ای نیست باید یک جوری خودمون رو سرگرم کنیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا دیگه خیالمون جمع بود که خواهر برادری نداریم 

حالا خودم هیچ....بچم..دلم کبابه...خواهر و مادرم هم که بخوان بیان به یه شرط میان که براشون بلیط هواپیما بگیرممم‌.الانم نفری یه تومن شده..خودمم که کار نمیکنم‌.میگن میخوای بخواه نمیخوای نخواه ...

حالا خودم هیچ....بچم..دلم کبابه...خواهر و مادرم هم که بخوان بیان به یه شرط میان که براشون بلیط هواپی ...

منم دخترم خیلی تنها بود اما امسال خداروشکر مدرسه ها باز شده بهتر شده منم با چند تا از مامان همکلاسی هاش دوست شدم روز چهارشنبه دوستش اومده بود خونمون که با هم ریاضی کار کنن 

همسرم میگه خیلی کار خوبی کردی اجازه دادی دوستش بیاد اینجوری هم اجتماعی بودن رو یاد میگیره هم از تنهایی در میاد 

با اکثر دوست هاش هم تلفنی صحبت میکنه بعد از مدرسه اگر بیکار باشه و تکلیف نداشته باشه 

روزهای فرد هم کلاس زبان ثبت نامش کردم که میره 

انشاالله تابستون می خوایم با مامان دوستاش کلاس والیبال ثبت نامشون کنیم که واسه رشد قدشون هم خوب باشه 

انشاالله بچه شما هم بره مدرسه از تنهایی در میاد غصه نخور الان خودت تو خونه باهاش بازی کن که اعتماد به نفسش بره بالا 

منم دخترم خیلی تنها بود اما امسال خداروشکر مدرسه ها باز شده بهتر شده منم با چند تا از مامان همکلاسی ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم دارم تلاش میکنم کلاس پیدا کنم یذره امکانات نداره اینجا برا همین کلاس سخت گیر میاد