2777
2789
عنوان

خدا خدا خدا خدا

550 بازدید | 17 پست

یا خالق 

یانور

یا غافرالخطایا

یا ستارالعیوب

یا ودوود

یا رحمان 

یارحیم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

میشود برای من کمی دعا کنید

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداوند به شما سلامتی آرامش و دل شاد بده

ممنونم مهربانو 💚 همچنین

چه غم از سیلاب  حتی باقایق کاغذی  وقتی خداهست

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است💚 التماس دعا مهربانو جان

ایشالاهمیشه درآرامش باشی عزیزم

همچنین گل بانو جان💚

https://s2.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۳۲۷_۱۲۴۱۱۰_ya7p.jpg

@بانومهربان93  

https://s2.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۳۲۷_۱۲۴۱۰۶_am3l.jpg

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

خدا خدا خدا خدا خدا خدا خدا خدا چند بار دیگه صدات کنم تا بلکه جوابمو بدی ، حال دلم داری میبینی ، چرا لفت میدی قربونت برم تو وقت داری این پایین زمان کم ، عمرم و جوانی‌ام داره هدر میره بی‌عشق و در تنهایی به همون وقت و ساعت که خودت توی قرآن قسم دادی قسم، نذار بیشتر از این وقتم بی‌عشق و تنهایی هدر بره خدا خدا خدا خدا خدا خدا لو خدا هستی گوشی دستته حداقل یه فوت بکن اینقدر سکوت نکن عزیز این سکوتت داره عذابم میده این صبر و انتظار داره عذابم میده خدا قلبم درد می‌کنه دروغ نمیگم باور کن درد دارم انصاف داشته باش یه کاری بکن آخه بزرگ قادر مالک توانا ۴ ۵ ساله دارم برای یه ازدواج خوب دعا میکنم آخه مشتی برای تو کاری نداره پس چرا اینجوری می‌کنی الان دیگه دارم بهت اصرار می‌کنم اصرار می‌کنم منو از تنهایی بی‌عشقی در بیار برام یه ازدواج خیلی خوب رقم بزن با تمام اون خصوصیاتی که می‌خوام باهات معامله هم کرده من کاملا راضی ام تورو به اون خدایت برو اون معامله رو امضا کن خدا داری میبینی روز و شبم شب و روزم شده گریه و التماس بهت ، نامه‌ای که برات نوشتم خوندی؟ می‌دونم که خوندی ، همش ۱۸ تا خصوصیات بود  و با حاشیه‌های که پایینش نوشتم ، نگو که نمی‌تونی برآورده کنی ، چون می‌دونم که می‌تونی ، خدا بگو چی کار کنم سر به سجده دست به بالا اشک داد فریاد قلب درد معامله بزرگ دیگه چی کار کنم تا راضی بشی و یه مرد خوب و با خصوصیات مدنظرم به زودی زود قسمتم کنی تا منم بلاخره برم سر خونه و زندگی خودم توی قلب قاره اروپا توی آرامش رفاه خوشبختی خوشحالی آسایش تفریح و هر حس خوبی که میشه در کنار یه همسر خوب تجربه کرد

یارب یارب یارب یارب یارب یارب یارب یارب یارب یارب برام بخواه ازدواج خوشبختی رفاه خوشحالی امیدواری آرامش آسایش خوشبختی خوشبختی خوشبختی یا الله تنها امیدم به تو دستم بگیر بکش بالا

خدا خدا خدا خدا خدا خدا خدا خدا چند بار دیگه صدات کنم تا بلکه جوابمو بدی ، حال دلم داری میبینی ، چرا ...

انشالله تا آخر این ماه عزیز تایپیک بزنی که ازدواج کردی عزیزم

هر چی صلاحه برات رقم بخوره  مهربونم

"درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
انشالله تا آخر این ماه عزیز تایپیک بزنی که ازدواج کردی عزیزم هر چی صلاحه برات رقم بخوره  مهربو ...

الهی آمین🙏🏻 

فدای دل مهربونت ، ان‌شالله که خدا هم به دل مهربون شما هم نگاه کنه🌺