2777
2789
عنوان

میشه یلحظه بیاین...

50 بازدید | 9 پست

من تو دوران نامزدی هستم...یه اَخلاقی دارم که نمیتونم با آدمایی که در کل سیاسی صحبت میکنن وقتی سر رشته ندارن کنار بیام...کلا دست خودم نیست خوشم نمیاد چون معتقدم باید با دلیل صحبت کنن

ایشونم متاسفانه همچین آدمیه تازه فهمیدم و هرکاریَم میکنم انگار این رفتار براش همیشگیه و من بشدت حرص میخورم...بنظرتون با این تفاوت عقیده میتونیم زیره یه سقف کنار بیایم؟یا باید هرچی زودتر بیخیال ازدواج با ایشون شم؟لطفا بگین

کاربری دست دونفره🙏🏼

هرچی گفت بگو باشه تو راست میگی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی عزیزم هیچکس کامل و بی ایراد نیست هرکسی یه خوبی داره مهم اینه که خوبیهاش بیشتر باشه موفق باشی عزی ...

بله اینم حرفیه💚ولی متاسفانه من از همون اولم یکی از شروطِ ازدواج و رابطم همچین چیزی بود...

کاربری دست دونفره🙏🏼
بله اینم حرفیه💚ولی متاسفانه من از همون اولم یکی از شروطِ ازدواج و رابطم همچین چیزی بود...

اسی عزیزم. زندگی رو نباید سخت بگیریم عزیزم من اصلا جدایی رو نمی‌پسندم مکه اینکه بسیار غیرقابله تحمل باشه زندگی زیباست کوتاست لذت ببر ببین ارزش داره به خاطر این موضوع خدایی نکرده بحث جدایی بشه 

آخه حرص میخورم نمیتونم تحمل کنم همچین رفتاریو

چندبار بحث نکن ببین میتونی عادت کنی....اگه نتونستی حتما با مشاور صحبت کن....چون به نظرم چیزخیلی مهمی نیست که بیخیال ازدواج بشی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲