2789
عنوان

مادرا بیاین

98 بازدید | 9 پست

سلام مامانا

پسرم ۱۸ ماهشه و سر جمع ۴ تا ۵ کلمه بلده و بین این کلماتش هم مکرر از دو تاش استفاده می‌کنه، تلاشی هم برای تقلید کلمات نداره. بخاطر این موضوع خیلی نگران شدم.

به نظر شما ببرم پیش دکتر متخصص؟

کُمدی که لباس لی نداشته باشه، شبیه منظومیه که زمین نداره! 

ببری متخصص بی شک خودت آرومتری ولی درکل براش کتاب زیاد بخون بالحن کودکانه و وسطش یه چیزی جابزار و بعد اون کلمه رو با تاکید و محکم تلفظ کن براش.کارتون و آهنگای بچگانه براش بزار و خودتم بلند بلند باهاش بخون تا هم خوشش بیاد هم به مرور باهات همراهی کنه.حتی اگر موقع خوندن بهت گپش نده ولی شما بازم کاراتو ادامه بده.و دیگه اینکه تخم مرغ بهش زیاد بده بیشتر بلدرچین و کبک

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ببری متخصص بی شک خودت آرومتری ولی درکل براش کتاب زیاد بخون بالحن کودکانه و وسطش یه چیزی جابزار و بعد ...

دلیل علمی داره بخاطر تخم مرغ ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلیل علمی داره بخاطر تخم مرغ ؟

دخترم تا ۱۵ماهگی چندکلمه بیشتر نمی گفت با دکترش صحبت کردم ایشون گفتن عجله نکنم و الانم خوبه ولی بهم تاکید کرد هفته ای سه بار(یکبار تخم مرغ و دوبار دیگه یابلدروین یاکبک )بده دخترمن ۲۰ماهگی عالی حرف میزد هیچکس فکرنمی کرد که همون دختر باشه اینم بگم خیلی خیلی زیاد میخوندم براش جوری که الان دخترمن ۵سالشع عاشق کتابه و همیشه با کتاب کلی انرژی میگیره و خوشحال میشه

دخترم تا ۱۵ماهگی چندکلمه بیشتر نمی گفت با دکترش صحبت کردم ایشون گفتن عجله نکنم و الانم خوبه ولی بهم ...

خیلی امید وارم کردی عزیزم 

دقیقا دخترت ۱۸ ماهگی چند کلمه می‌گفت ؟ 

میشه از برنامه های که باهاش در طول روز کار میکردی بیشتر بهم توضیح بدی ؟ خیلی به راهنمایی نیاز دارم، همسر هم که اجازه نمیده بچه رو یه گفتار درمان ببریم بررسی کنه😓

خیلی امید وارم کردی عزیزم  دقیقا دخترت ۱۸ ماهگی چند کلمه می‌گفت ؟  میشه از برنامه های که ...

ببین گلم یه شعر هست حسنی نگو بلا بگو تنبل تنبلا بگو  اینو دخترم خیلی دوست داشت و خیلی شعرای اینجوری زدم روی فلش و صداش بلند میکردم و خوذم باهاش بلند بلند میخوندم اوایلش فقط نگاه میکنه و شاید بی اهمیت کنه و خودشو مشغول کار دیگه کنه ولی من کوتاه نمی اومدم همچنان باهاش میخوندم بعد بعضی کلمه هارو باهاش تاکیدی و محکم میخوندم که دخترم بیشتر توجه کنه مثلا اونجا که میگه موی بلند روی سیاه ناخن دراز.موهام نشون میدادم و ناخن و همین جوری همراه با شعر عکسی چیزی نشون میدام که متوجه بشه چیه بعد مدتی خودشم همراهی میکرد و مثل خودم موهاش میگرفت و میکفت موی بلند

خیلی امید وارم کردی عزیزم  دقیقا دخترت ۱۸ ماهگی چند کلمه می‌گفت ؟  میشه از برنامه های که ...

من دخترم تا 15ماهگی ۸ کلمه واضح میگفت به مرور بهترشد

یه چیز دیگه هم بگم ان شاالله بزرگتر بشه بره مهد خیلی خیلی پیشرفت میکنه سخنوری میشه بیا و ببین.بچه خواهرشوهرم ۶سالش بود من انقدر نگرانش بودم حتی کنترل هم نمیتونست بگه ماشالله رفت پیش دبستانی خیلی خوب شد الان کلاس سومه انقدر آروم و صحیح و شیرین صحبت میکنه.بودن توی جمع بچه ها و شلوغی اطرافش به زبون میاردش اصلا نگرانش نباش 

من دخترم تا 15ماهگی ۸ کلمه واضح میگفت به مرور بهترشد

خیلی ممنون گلم

امید وارم دختر گلت همیشه سالم و شاداب باشه 😍☺

یه چیز دیگه هم بگم ان شاالله بزرگتر بشه بره مهد خیلی خیلی پیشرفت میکنه سخنوری میشه بیا و ببین.بچه خو ...

ممنون بخاطر قوت قلبی که دادی 

آخه اطرافیانم خیلی روم فشار میارن بخاطر این موضوع. 

امیدوارم همون طور که شما میگی باشه