2777
2789
گه خورده بدبخت زنا که تو این مملکت هیچ قانونی طرفدارشون نیس حیف ما که اینجا بدنیا اومدیم

لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون نمیخواد توهم داری راه روبراش باز میکنی از خونه رفتی مهر اجرا گذاشتی درخواست جهاز دادی کلی کار اش ...

حالا من اینکاراروکردم ولی اون نیومد شورا و الان یکماه پروسه پرونده عقب افتاد بعد ب یکی از فامیلاشون گفته بهش بگید دوسش دارم بیاد سرزندگیش...  گفته من عمدا نرفتم شورا بخاطر زندگیمون

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
نه من براش ذره ای اهمیت ندارم فقط مامانش وزنداییش هرچی بگن همونه

امان از این بزرگترنماها که هرچی میکشیم از اوناست

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    
لعنت به هر کس بچه رو از مادر جدا کنه😔😔عزیزکم خدا بهت توان بده و امیدوارم زودی شرایط جوری بشه بری پ ...

الهی آمین بچها تروخدا دعاکنید برام مشکلم حل بشه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
دقیقا همینه الان شوهرم اصلا سراغمو نگرفته فقط دیروز ب فامیلشون گفته بود دوسش دارم برگرده گفتم خونه م ...

برگرد به دخترت فکر کن شوهرتم معلومه دوست داره بخاطر زندگیت بجنگ تو کاری به مادرش نداشته باش درضمن اصلا اینجا مشکلاتتو نگو همین جماعتی ک بهت میگن سریع طلاق بگیر خودشون سفت چسبیدن به شوهر و زندگیشون من خواهرانه نصیحتت میکنم به شوهرت زنگ بزن بگو دوستت دارم بیا دنبالم نمیخوام تو و بچمو از دست بدم دیگه هم کاری به زن دایی و مادرش نداشته باش اون ک نمیتونه زن دایی رو بگیره فکرتو درگیر این چیزا نکن

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

ببین ختم چله ایه الکرسی بردار 

چله زیازت عاشورا 

به حضرت زهزا متوسل سو 

فقط توروخدا اکه شوهرت خودش خوبه تذار زندگیتو داغون کنن ابنده اون بچه رو تباه نکنین

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
لعنتی چطور تونستی به منم بگووووو..بگو چطوری از دخترم بکنم برم..صورت معصومش نمیزاره خیلی ناراحتم

شبی ک شوهرم باهام دعواکرد بخاطرمامانش و زنداییش.. اومد کتکم بزنه من فرارکردم تواتاق دخترمم اومد پشت سرم دستاشوبازکرده بود وگریع کرد وگفت مامان بچم فقط یسالشه اصن فکر میکنم ب اون صحنه جیگرم اتیش میگیره شوهرم کتکم زد گلوموفشارداد و بعدم دخترم هی گریه کرد پیچوندش تو پتو بردش بالا من دیگ ندیدمش بغلش نکردم دلم داره میترکه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
حالا من اینکاراروکردم ولی اون نیومد شورا و الان یکماه پروسه پرونده عقب افتاد بعد ب یکی از فامیلاشون ...

خب بابا میگفتی باشه، میرفتی سر خونه زندگیت، یکی دو روز صبر میکردی بعد بچه رو برمیداشتی و میومدی. بخوای نخوای تا هفت سال پیش توعه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.»

شبی ک شوهرم باهام دعواکرد بخاطرمامانش و زنداییش.. اومد کتکم بزنه من فرارکردم تواتاق دخترمم اومد پشت ...

بمیرم برات...بخدا بخاطر دخترم دارم جوون میکنم تو این زندگی..

آدم فقط میتونه روی خودش حساب کنه بقیه ی جهان در گرو اما و اگره...