اون نمیخواد توهم داری راه روبراش باز میکنی از خونه رفتی مهر اجرا گذاشتی درخواست جهاز دادی کلی کار اش ...
حالا من اینکاراروکردم ولی اون نیومد شورا و الان یکماه پروسه پرونده عقب افتاد بعد ب یکی از فامیلاشون گفته بهش بگید دوسش دارم بیاد سرزندگیش... گفته من عمدا نرفتم شورا بخاطر زندگیمون
دقیقا همینه الان شوهرم اصلا سراغمو نگرفته فقط دیروز ب فامیلشون گفته بود دوسش دارم برگرده گفتم خونه م ...
برگرد به دخترت فکر کن شوهرتم معلومه دوست داره بخاطر زندگیت بجنگ تو کاری به مادرش نداشته باش درضمن اصلا اینجا مشکلاتتو نگو همین جماعتی ک بهت میگن سریع طلاق بگیر خودشون سفت چسبیدن به شوهر و زندگیشون من خواهرانه نصیحتت میکنم به شوهرت زنگ بزن بگو دوستت دارم بیا دنبالم نمیخوام تو و بچمو از دست بدم دیگه هم کاری به زن دایی و مادرش نداشته باش اون ک نمیتونه زن دایی رو بگیره فکرتو درگیر این چیزا نکن
برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
فقط توروخدا اکه شوهرت خودش خوبه تذار زندگیتو داغون کنن ابنده اون بچه رو تباه نکنین
خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊