2777
2789
چی میشه مادر شوهرا تو اینجور مواقع بچه رو نگه ندارن

مگه میشه نگه ندارن اتفاقا بهتراز بچه های خودشونم نگهش میدارن تا نکنه پسرشون بره سراغ زنش منت کشی 

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شما که میخواین طلاق بگیرین چرا رفتین قهر. صبر میکردین پروسه طلاق طی بشه. دخترتون هنوز کوچیک بعد ط ...

وقتی میگه برداربرو زنگ زدن ب پدرم بیاد دنبالم وقتی میگه نمیخادم من چطور وایسم اونجا 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مگه میشه نگه ندارن اتفاقا بهتراز بچه های خودشونم نگهش میدارن تا نکنه پسرشون بره سراغ زنش منت کشی&nbs ...

دقیقا همینه الان شوهرم اصلا سراغمو نگرفته فقط دیروز ب فامیلشون گفته بود دوسش دارم برگرده گفتم خونه مستقل بگیره بیام ک گفته ولش کن بمونه همونجا

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
شوهرت یعنی اینقد ارزش نداری براش ک‌با حرف بقیه قید زندگیشو‌زد و حاضر شد بچش پهلو این و‌اون بزرگ شه؟؟

نه من براش ذره ای اهمیت ندارم فقط مامانش وزنداییش هرچی بگن همونه

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
شوهرم منو نمیخاد بس ک زیرپاش نشستن

اون نمیخواد توهم داری راه روبراش باز میکنی از خونه رفتی مهر اجرا گذاشتی درخواست جهاز دادی کلی کار اشتباه کردی خودتو راهی طلاق کردی بنظرم خیلی بچگانه رفتار کردی حتما پیش مشاور برو 

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
دقیقا همینه الان شوهرم اصلا سراغمو نگرفته فقط دیروز ب فامیلشون گفته بود دوسش دارم برگرده گفتم خونه م ...

من کشیدم خودم که میگم که ولدزنه ای هستن که نگو 

توهم نگران نباش اول وآخر بچه مال توئه تاکی میتونه نگه داره حکم بیاد میگیرن میدنش به تو فقط خدا کنه مثل من بازی نخوری

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    
نه من براش ذره ای اهمیت ندارم فقط مامانش وزنداییش هرچی بگن همونه

دادخواست ملاقات فرزند بعد بلافاصله درخواست تامین خواسته 

تا رای دادگاه بیاد سریع رای میدن بچت رو ببینی 

حتما فردا برو دفتر خدمات قضایی اونجا راهنماییت میکنن عزیزم