مھر مدیر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 عنوان دلتنگ دخترمم🥺🥺🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 121 پست ۱۳روزه قهرکردم خونه بابامم دخترم ۱سالشه دلم خیلی براش تنگ شده 😭😭😭😭😭 ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨ 1401/02/23 | 23:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیااا93 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 794 من کاری نکردم مامانش خوشش ازمن نمیاد زندایی شوهرمم همیشه تو زندگیمه اووووه پس خدا رحمت کنه ژندگیتو
دخترپاییز۶۸ عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 834 چی میشه مادر شوهرا تو اینجور مواقع بچه رو نگه ندارن مگه میشه نگه ندارن اتفاقا بهتراز بچه های خودشونم نگهش میدارن تا نکنه پسرشون بره سراغ زنش منت کشی خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 خب شما که میخواین طلاق بگیرین چرا رفتین قهر. صبر میکردین پروسه طلاق طی بشه. دخترتون هنوز کوچیک بعد ط ... وقتی میگه برداربرو زنگ زدن ب پدرم بیاد دنبالم وقتی میگه نمیخادم من چطور وایسم اونجا ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
هلیااا93 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 794 شوهرت یعنی اینقد ارزش نداری براش کبا حرف بقیه قید زندگیشوزد و حاضر شد بچش پهلو این واون بزرگ شه؟؟
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 مگه میشه نگه ندارن اتفاقا بهتراز بچه های خودشونم نگهش میدارن تا نکنه پسرشون بره سراغ زنش منت کشی&nbs ... دقیقا همینه الان شوهرم اصلا سراغمو نگرفته فقط دیروز ب فامیلشون گفته بود دوسش دارم برگرده گفتم خونه مستقل بگیره بیام ک گفته ولش کن بمونه همونجا ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
مھر مدیر استارتر عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 5720 شوهرت یعنی اینقد ارزش نداری براش کبا حرف بقیه قید زندگیشوزد و حاضر شد بچش پهلو این واون بزرگ شه؟؟ نه من براش ذره ای اهمیت ندارم فقط مامانش وزنداییش هرچی بگن همونه ✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
نجلا۱۲۳ عضویت: 1400/08/22 تعداد پست: 3793 مگه میشه نگه ندارن اتفاقا بهتراز بچه های خودشونم نگهش میدارن تا نکنه پسرشون بره سراغ زنش منت کشی&nbs ... اره واقعا از آب گل آلود ماهی میگیرن
asal1371 عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 4777 شوهرم منو نمیخاد بس ک زیرپاش نشستن اون نمیخواد توهم داری راه روبراش باز میکنی از خونه رفتی مهر اجرا گذاشتی درخواست جهاز دادی کلی کار اشتباه کردی خودتو راهی طلاق کردی بنظرم خیلی بچگانه رفتار کردی حتما پیش مشاور برو برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
هلیااا93 عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 794 نه من براش ذره ای اهمیت ندارم فقط مامانش وزنداییش هرچی بگن همونه مهرتوبگیر پدرشو دربیار اونقد خوش باش ک دق کنه
دخترپاییز۶۸ عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 834 دقیقا همینه الان شوهرم اصلا سراغمو نگرفته فقط دیروز ب فامیلشون گفته بود دوسش دارم برگرده گفتم خونه م ... من کشیدم خودم که میگم که ولدزنه ای هستن که نگو توهم نگران نباش اول وآخر بچه مال توئه تاکی میتونه نگه داره حکم بیاد میگیرن میدنش به تو فقط خدا کنه مثل من بازی نخوری خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)
دخترپاییز۶۸ عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 834 اره واقعا از آب گل آلود ماهی میگیرن دقیقا میشن دایه مهربانتر ازمادر خداازشون نگذره خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)
درگذشت عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 13898 نه من براش ذره ای اهمیت ندارم فقط مامانش وزنداییش هرچی بگن همونه دادخواست ملاقات فرزند بعد بلافاصله درخواست تامین خواسته تا رای دادگاه بیاد سریع رای میدن بچت رو ببینی حتما فردا برو دفتر خدمات قضایی اونجا راهنماییت میکنن عزیزم
لاته عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 8498 اون بچه چی میکشه الان😢😢 از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
مهتاب۱۳۷۰ عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 2427 لعنت به هر کس بچه رو از مادر جدا کنه😔😔عزیزکم خدا بهت توان بده و امیدوارم زودی شرایط جوری بشه بری پیش بچه یا بچه رو بیارن پیشت