2777
2789

خب پس استرس واس چیه

وقتی کامل خوندی اعتماد به خودت داشته باش استرست کم میشه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ۱۲۰ صفحه باید بخونم ۲۰ تاشو خوندم تا حالا خیالی نیست 😂😔 البته مرور باید کنم فقط

اخه چی میشد الان بچه بودم هیچ دغدغه ای نداشتم همه بهم اهمیت میدادن 😭

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...
اووووف ، ولی فرمولی بهتره ،من دینی که فقط باید حفظ کنم و الانم احساس میکنم هیچی بلد نیستم

فکر میکنم بیشتر از ۱۰۰ تا نمونه سوال حل کردم

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

اگه اسلایم یا توپ ضد استرس یا حتی خمیر بازی داری باهاش خودتو مشغول کن

چون درس را خوندی میتونی نقاشی بکشی

یا فیلم ببینی یا بخوابی

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
اماده که هستم. ادم استرسی هستم. 

ببین من نصف تو کار میکنم ولی انقدر استرس ندارم که تو داری سوالا آسونه نگران نباش 😘😁😁😁

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .