mordadiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 7254 عنوان دختر کارمند 1080 بازدید | 46 پست چرا الان همه دنبال دختر کارمندن واسه پسراشون؟؟؟ 1401/02/23 | 21:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iamthequeen عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 تا پولشو بده پسرشون پسراشون اکثرا کاره ای نشدن میگن برن دختره پولشو بده به پسرشوناز اشناها پسره معازه داره میره خواستگاری دختری ک دکتری داره و استادهمیگ پسرم میگ دختره معلم باشه در حالی ک خودش در حد فوق دیپلم و ایناس دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
iamthequeen عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 پولش اره در حدی ک میرن تاکید دارن پولشو بعد ازدواج باید بده شوهرش دختر پول میخواد چکارخجالتمخوب چیزیه دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
mordadiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 7254 تا پولشو بده پسرشون پسراشون اکثرا کاره ای نشدن میگن برن دختره پولشو بده به پسرشون از اشناها ... اره بخدا خیلی بده اینجوری
nill76 عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 913 یه خاطر شرایط اقتصادیو اینکه خانم شاغل قدر پول رو بهتر میدونه و مدیریت بهتری داره
noora72 عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 6401 عزیزم زندگی ها سخت شده یه پسر به تنهایی نمیتونه از پس هزینها بر بیاد
mordadiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 7254 اره در حدی ک میرن تاکید دارن پولشو بعد ازدواج باید بده شوهرش دختر پول میخواد چکار خجالتم خوب چیزیه دنبال یه دختر بیستو سه چهارسالن که هم جوون باشه هم کارمند اکثرا هم دنبال کارمندن
itsme94 عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 2948 اره در حدی ک میرن تاکید دارن پولشو بعد ازدواج باید بده شوهرش دختر پول میخواد چکار خجالتم خوب چیزیه چ پررو آن...خانواده شوهر من و شوهرم قبل ازدواج نگفتن همچین چیزی...اما من بعد ازدواج همه حقوقم رو دادم ب وشهرم برای خرج خانه ...ک اشتباه کردم
iamthequeen عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 1666 اره بخدا خیلی بده اینجوری الان حالت برعکسو فک کندختره دیپلمه باشه و پسره استاد نزدیک به یه درصد احتمال داره تازه اگه خوشش بیاد بعدا قطعا میگ من زن با سواد میخوامخانوما خیلی بیچارن دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕 ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸