2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا پولشو بده پسرشون 

پسراشون اکثرا کاره ای نشدن میگن برن دختره پولشو بده به پسرشون

از اشناها پسره معازه داره میره خواستگاری دختری ک دکتری داره و استاده

میگ پسرم میگ دختره معلم باشه در حالی ک خودش در حد فوق دیپلم و ایناس

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
پولش

اره در حدی ک میرن تاکید دارن پولشو بعد ازدواج باید بده شوهرش دختر پول میخواد چکار

خجالتم

خوب چیزیه

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
اره در حدی ک میرن تاکید دارن پولشو بعد ازدواج باید بده شوهرش دختر پول میخواد چکار خجالتم خوب چیزیه

دنبال یه دختر بیستو سه چهارسالن که هم جوون باشه هم کارمند اکثرا هم دنبال کارمندن

اره در حدی ک میرن تاکید دارن پولشو بعد ازدواج باید بده شوهرش دختر پول میخواد چکار خجالتم خوب چیزیه

چ پررو آن...خانواده شوهر من و شوهرم قبل ازدواج نگفتن همچین چیزی...اما من بعد ازدواج همه حقوقم رو دادم ب وشهرم برای خرج خانه ...ک اشتباه کردم

اره بخدا خیلی بده اینجوری 

الان حالت برعکسو فک کن

دختره دیپلمه باشه و پسره استاد نزدیک به یه درصد احتمال داره تازه اگه خوشش بیاد 

بعدا قطعا میگ من زن با سواد میخوام

خانوما خیلی بیچارن