2777
2789
عنوان

غربت

164 بازدید | 13 پست

دوستان من یک سالو نیمه تو ی شهری ک هفت ساعت از شهر خودمونه زندگی میکنم خییییلی داغونم منو شوهرم تنهاییم هیچ کسی رو نداریم حتی ی نفر دارم دق میکنم چیکار کنم با این دوری

کدوم شهری؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه روزی جای تو بودم...

فقط غصه میخوردم بابت غربت و دوری

حالا که از اون زمان گذشته خیلی ناراحتم که چرا از اون فرصت طلایی که خدا بهم داده بود استفاده نکردم!

تو امروز دقیقا منه دیروزی...

جای شکایت و افسردگی و بی حالی و ماتم و غصه"

بشین برنانه بریز درس بخون کلاس باشگاه برو

کلاس های هنری برو،مهارتهات و زیاد کن، کار کن  

واقعا یه فرصته غنیمت بشمارش...

من روز و شب دعا میکنم زمان برگرده عقب برم به اون غربت تا زندگیم و یه مدل دیگه بچینم!

واقعا یه فرصت طلاییه برات که پیش اومده تا قوی بشی و پیشرفت کنی!

سلام دوست عزیزم

امیدوارم هر روز حال دلت بهتر و بهتر باشه

ببین عزیزم هر کسی تو یک برهه از زندگیش ممکنه از خانواده و عزیزانش دور باشه ولی این دلیل نداره که حسشو بد کنه نعمتهای دیگر و نبینه خدا همیشه بهترین همراهه چه بسا کسانی هستن انقدر دورشون شلوغه ولی از درون تنهان حتی خودکشی می کنند قدر چیزهایی که داری بدون و این رو به عنوان دوست داشته باش که وقتی باخدا صمیمی بشی خدا واسه ات همه چی میشه رفیق تنهایی ات پشتیبانت همراهت بهت توصیه می کنم رو باورهای توحیدی ات خیلییی کار کنی حتما حتما لایو ها و افشاهای رایگان امیر همتی رو گوش بده آرامش عجیبی به آدم میده کتابشم خیلی کمکت می کنه بنام کتاب فراسوی شفای زندگی لینک کانال و آیدی پشتیبانی رو قرار میدم حتما باهاشون در ارتباط باش عزیزم 

کانال تلگرام امیر همتی
https://t.me/www_amirhemmati_com

آیدی  پشتیبانی  @amirhemmati_support1

09120643892   شماره تماس

یه روزی جای تو بودم... فقط غصه میخوردم بابت غربت و دوری حالا که از اون زمان گذشته خیلی ناراحتم که ...

من سرکارم هستم با شوهرم اینجا رسمی شدیم برااین اومدم اینجا خودم باز میتونم سرمو گرم کنم و عادت کنم ولی دغدغم شوهرمه تایمایی ک سر کار نیست نمیدونه چیکار کنه تهل رفت و آمد و تفریحه ولی اینجا همکارامون اخلاقاشون برا رفت و امد خوب نیست

اوناییکه خارج از‌کشورن چی‌بگن. منم چند ماه خارج از ایران بودم با شوهرم.واقعا سخته دوری از خاتواده.ام ...

خودمو میتونم سرگرم کنم هردومونم سرکاریم اصلا بخاطر همین سرکار بودن اومدیم اینجا ولی ناراحت شوهرمم وقتایی ک سرکاره ک هیچ ولی بعدش ک خونس نمیدونه چیکار کنه اینجا خیلی کوچیکه هیچ جا رو نداره بریم آدم های دور و برمون هم زیاد ب ما نمیخورن ک رفت و امد کنیم نمیدونم چطور شوهرمو سرگرم کنم