2777
2789
عنوان

باید بگیم یا نگیم؟

69 بازدید | 10 پست

اگه دوستتون یکاری تو صورتش کرده که اصلا بهش نمیاد و کلا از قیافه انداختش نظر همه هم همینه باید بهش بگیم یا نه؟ ( گونه گذاشته و باعث شده چشماش خیلی ریز بشه انگار که ورم داره )

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

گفتنش دیگه فایده نداره کار از کار گذشته

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بهش نگو؛ بالاخره خودش می ره جلو آینه و خودشو می بینه . مگر اینکه اصرار داشته باشه نظر تورو بدونه.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
نه بهش نگو؛ بالاخره خودش می ره جلو آینه و خودشو می بینه . مگر اینکه اصرار داشته باشه نظر تورو بدونه.

وسواس داره هردفعه میره ژلو بیشتر میکنه

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

من باشم ميگم .... البته اولاش ورم داره بعد ورم ميخوابه و صورت بهتر ميشه ... البته خواهرشوهرم گذاشته بود من خوشم نيومد فقط گفتم مباركت باشه و با سكوت نگاش ميكردم ديدم خودش خيلي راضيه با خودم گفتم نظر خودش مهمتره . بعضي چيزا سليقه ايه . اونا صورت خيلي پر گوشت رو زيبا ميدونن كه نظر من يه چيز ديگه ست 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
وسواس داره هردفعه میره ژلو بیشتر میکنه

اخه اگه وسواس داشته باشه باحرف شما هم ناراحت میشه بعدش دوباره کار خودشو میکنه که امیدوارم وسواسش تا این حد نباشه.متاسفانه وسواس فکری دیگه همه چیزو خراب میکنه. اگه اینقدر وضعیت بده بهش بگید 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻