2777
2789

اره دیگه 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر جا میرم سر میزنم این کنکور بی صاحاب اسمش هست 

یه آدم به شدت مودی دنبال یه راه برای چاقی میگردم اگه میدونید رو پیامام ریپلای کنید بگید  لطفا لطفا لطفا لایکم نکید 
برو بدون کنکور ثبت نام کن در کنارش واسه کنکور بخون ایشالا یه رشته خوب میاری به هیچ چیز فکر نکن مگه ق ...

خودمم نظرم همینه

واقعا دیگه الان حالم به هم میخوره از درسای کنکور

رشته های علمی کاربردی واقعن جدید و کارربدین.

استخدامیاهم اکثرن میگیرن ازهمین رتشه ها

مربی پیش دبستانی

علوم تربیتی

مدیریت اموراداری

امور اداری

مدیریت بحران

و.... 

لعنت به همشون  20 سالمه خودمم نمیدونم تکلیفم چیه تو این مملکت

از بین رشته های بدون کنکور یکی که بهترینش هستش و مهاجرتش خوبه رو بخون 

خوب تحقیق کن کدوم رشته های بدون کنکور برای مهاجرت خوبن

شنیدم روانشناسی خوبه اسون هم هست تقریبا

مقاله بنویس تو دانشگاه رو زبانت کار کن بعدشم مهاجرت کن.

همچنان امیدوار

خودمم نظرم همینه واقعا دیگه الان حالم به هم میخوره از درسای کنکور

چون مدام بهش فکر می‌کنی برو باشگاه ثبت نام کن یه رشته بدون کنکور رو هم بخون انگیزت خیلی زیاد میشه واسه کنکور هم بخون 

همه از کنکور یه غول ساختن 

بشین بخون بابا هنوز می تونی خوب بشی 

معلم شیمی من معلم خفنیه خوب، از اونایی که میرن همایش برگزار می کنن اینا ، می گه تو کرمانشاه همایش برگزار کرده بود ۸۰ هزار نفر شرکت کرده بودن ، می گفت از ۹۰٪ شرکت کننده ها هیچی حالیشون نبوده ، می گفت بقیه شهرام وضعیتشون همینه 

این آزمونای قلم چی که می دی ، می بینی رتبت بد شده بدون اکثرا تقلب می کنن ( هم کلاسی من رتبه ۷۷ کشور شد با تقلب😂) 

آزمون سنجشم شب قبلش لو میره ، خلاصه بشین بخون الکی خودتو نا امید نکن ، فکر این چیزام نباش