_بهاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 2468 عنوان پیاده روی چند روز بعد iui بده؟ 623 بازدید | 8 پست دوستان حدود ۶روز پیش iui داشتم امروز حدود ۲ساعت پیاده روی کردم. الان دلم تیر میکشه؟ پیاده روی ضرر داشت؟! و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم.... 1401/02/23 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 12820 اگه ضرر داشت حتما دکتر بهت میگفت از قبل اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
_بهاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 2468 نه ضرری نداره مفید هم هست ممنون. و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
_بهاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 2468 اگه ضرر داشت حتما دکتر بهت میگفت از قبل دکترم کلا کم حرفه تا چیزی نپرسم نمیگه😁. البته تو iui قبلا هم که با دکتر دیگه ای بودم چیزی نگفتن ولی چون دلم تیر کشید گفتم شاید کار بدی کردم و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
هدیه۹۹ عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 ممنون. سلام عزیزم خوبیمنم دیروز آی یو آی کرردم گلمبنظرم فعلا پیاده روی نکنی بهترهشما چند تا فولیکول داشتین؟دکترتون راجع ب مراقبت بعد آی یو آی چیزی نگفتن؟ خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
monarch عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 12820 دکترم کلا کم حرفه تا چیزی نپرسم نمیگه😁. البته تو iui قبلا هم که با دکتر دیگه ای بودم چیزی نگفتن ولی ... نگران نباش عزیزم اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
_بهاره_ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 2468 سلام عزیزم خوبی منم دیروز آی یو آی کرردم گلم بنظرم فعلا پیاده روی نکنی بهتره شما چند تا فولیکول د ... سلام. به سلامتی ان شاالله. من دوتا یه دونه ۲۲ یه دونه ۲۰. هر دو سمت چپ. نه دکتر چیزی نگفت. فکر نکنم مراقبت خاصی نیاز باشه فقط کار سنگین نکنید و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
هدیه۹۹ عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 3080 سلام. به سلامتی ان شاالله. من دوتا یه دونه ۲۲ یه دونه ۲۰. هر دو سمت چپ. نه دکتر چیزی نگفت. فک ... اوکی عزیزم ممنونم خدایا خودت کمکم کن🙏🙏