2777
2789

با اجازه استارتر

شما باشی میری ؟

منشی کلینیک حقوق : ۲ الی ۳ میلیون

یک هفته آموزشی +یک‌ماه آزمایشی با حدود ولی ۱ تومن

بعد یک‌ماه با تایید رئیس مرکز میتونم بمونم یا نه.

وظایف : هماهنگی مراجع ، تمیزکاری ، حسابرسی هزینه ها ،

کلید مطب همه هم باهاته یعنی گاو صندوق اینها کلید اتاق هاشون با توعه ، حق نداری با گوشیت بازی یا کار شخصی انجام بدی .در هفته سه روز صبح ۸ نیم تا ۲ نیم

سه روز ۲ نیم تا ۸ نیم شب

تو میرفتی ؟

و مدرکم لیسانس روانشناسی هست.

اجازه کارورزی بهم نمیده

لطفا برای قبولی کنکور ارشدم دعا کن قبولی روزانه بشم🤍🌱خدا حافظت باشه همیشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه فکری منظورته من 1سال تمام نتونستم درس بخونم هررررچیزی ک درگیرت میکنه حتی یه انیمیشن بزا کنار گوشی تلوزیون کتاب هرر چیز فقط دورت کتاب باشه دیگه هیچی هروقتم خواستی درس بخونیا ی کش بنداز دور دستت  بکشش هروقت درگیر شدی

دانشجوی پزشکی🌿💕

با اجازه استارتر شما باشی میری ؟ منشی کلینیک حقوق : ۲ الی ۳ میلیون یک هفته آموزشی +یک‌ما ...

با مدرک روانشناسی حیفه بخدا 

تو غیرانتفاعیا بهت کار نمیدن؟بعنوان مشاور؟

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
چ بی فرهنگی.. تو تاپیک مردم سوال میپرسی.. استارتر بزن بترکونش

:/ سردار جنگ خوبه نشدین که دستور ترکوندن میدی عزیزم

بعد هم نوشتم با اجازه استارتر نیاز باشه توضیحش فقط ب استارتر میدم نه به شما 

:/ سردار جنگ خوبه نشدین که دستور ترکوندن میدی عزیزم بعد هم نوشتم با اجازه استارتر نیاز باشه توضیحش ...

احسنت

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
با مدرک روانشناسی حیفه بخدا  تو غیرانتفاعیا بهت کار نمیدن؟بعنوان مشاور؟

مگر مدارس غیرانتفاعی ، چون دنبالش نرفتم اولین چیزی که به ذهنم رسید مراکز مشاوره بود

چندمی؟

این مطابق قانونه که سربازا به مردم بیگناه شلیک‌ کنن؟ولی ایستادن مقابل اینکار بر خلاف قانونه؟اصلا قانون چیه؟قانون واسه محافظت از مردم تعیین شدهوی کور و کر است ، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند. او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می‌گوید که: از سیاست بیزار است.چنین آدم سبک‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنان فاحشه و کودکان خیابانی می‌سازد، قتل و غارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.. ‏هی درحال بیخیال شدنم. بیخیال شدن خریدن چیزی که میخواستم بخرم. بیخیال شدن سفر. بیخیال شدن مهاجرت. همه‌ی چیزایی که نیازشون دارم دارن ازم دورتر و دورتر میشن و مهم نیست چقدر تلاش کنم. دیگه بهشون نمیرسم.
جواب میده؟

اگه خودت بخوایی اره من مثلا  تابستونا فیلم و سریالو کتابو مثلا پیش دوست رفتنو اینا رو انجام میدم خداوکیلی من یکمم زیادی درگیر میشم براهمین وقتای حساس همه چیزو دور میکنم از خودم  حتی گوشیمم خاموشه با کامپیوتر چند روز دیگه هم میدم رمز همینم عوض کنن رسما بیخبری مطلق برا من ک خیلی جواب میده ب شرط اینکه هرچیزم درگیرت کرد نری دنبالشا 

فقط ب این فک کن خب تهش ک چی هیچی نمیشه خودت فقط عزاب میکشی

دانشجوی پزشکی🌿💕