2777
2789
عنوان

خانما

172 بازدید | 21 پست

من ی خواستگار دارم که ازم ۱۶ سال بزرگتر هست شرایطش ( خیلیییی خوش اخلاقه یعنی تو اوج عصبانیت هم می‌خنده خیلی با درک هست مهربووووون اهل ورزش اهل مسافرت بیرن رفتن شیطونی اینجور کارارو خیلی دوست داره  پاک هست اهل هیچی نیست خوش‌تیپ پولدار هم هست خانوادشم عین ماه میمونن از جمله که پسر عمم هم هست خیلی کمتر از سنش میزنع ولی من یکمی تپل هستم بیشتر از سنم میزنع یعنی بهم میایم فقط یک کلیه اش نارسایی داره از بچگی . ) این شرایطش بود اینو میدونم مثل این با این شرایط دیگه برام پیدا نمیشه نمیدونم قبول کنم یا نه 😭😭😭+عکس 

برای سلامتی عزیزانم لطفا یک صلوات بفرست 🌹

خیلی زیاده اختلاف سنیتون

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلاف سن زیاده... همه چیز که پول نیسته....

عزیزم منکه نگفتم به خاطر پولش هست فقط شرایطش رو گفتم نمی‌دونم بین این همه شرایط شما فقط پولداریش به چشمت خورد ؟؟؟

اختلاف سنیتون زیاده   ولی  برخلاف همه من میگم  همه چی پوله   پول خیلی ...

این همه چی تمومه

توی این گرونی واقعا پول هم مهمه