2777
2789
عنوان

ازدواج

516 بازدید | 19 پست

سلام دوستان بنظر شما کسی ک سن ازدواج بالا رفته و الان ۳۳سالشه و از طرفی بیماری سلیاک داره ک علاج نداره .با شخصی ک ازدواج کرده و طلاق گرفته و یک بچه ۴و۵ ساله داره و اصلا هم هیچ وقت دوست نداشته همچنین ازدواج هایی داشته باشه و ازطرفی تو فامیل کسی نمیدونه از بیماریش الان همچنین ازدواجی کنه همه چپ چپ نگاش میکنن و کلی حرف میشنوه خودم میگم نمیشه تحمل کرد. ولی اون یک شکست خورده و منم یک بیماری لاعلاج . نظرشماچیه دوستان

به نظرم مهم اینه که هردو بهم بیان و همو دوست داشته باشن گور بابای حرف بقیه مهم خوشبختی خودتونه فقط چون اون آقا بچه داره اول بسنج ببین میتونی با اون بچه خوب باشی و بپذیری یا نه چون اون طفل معصوم گناهی نداره این وسط

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به نظرم مهم اینه که هردو بهم بیان و همو دوست داشته باشن گور بابای حرف بقیه مهم خوشبختی خودتونه فقط چ ...

من هنوز اجازه ندادم ک به اقاهه بگن . ولی ویژگی های ک از من میدونن میگن ادمی مردمدار و کاریه و باخدا و باایمانن . 

نمیدونه ک این بیماری رو دارم . قبلا ب خواستگارم گفتم خوب موافقت نکردن و رفتن . از طرفی ام بگم بیان بعدم بیماری ام باید بگم بهشون باز همین هم با این شرایطی ک داره بره بیشتر سرخورده میشم و عذاب میکشم .همین الانم عذاب میکشم با بیماریم و بعدم ازدواج با مرد بچه دار و ترحم بقیه .یا ترحم خود اقاهه ک بگه حالا من بچه دارم کسی منو نمیخواد اینم بیماره مساوی میشم 😭 دلم خونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز اجازه ندادم ک به اقاهه بگن . ولی ویژگی های ک از من میدونن میگن ادمی مردمدار و کاریه و باخدا ...

بمیرم برای دلت 🥺 ان شاالله خیر برات پیش بیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به نظرم مهم اینه که هردو بهم بیان و همو دوست داشته باشن گور بابای حرف بقیه مهم خوشبختی خودتونه فقط چ ...

بچه اش هم ک یک بحث همینجور ک میگید همه جا برم باهام هست و سخته .....کلی حرف و نکته توش هست

بچه اش هم ک یک بحث همینجور ک میگید همه جا برم باهام هست و سخته .....کلی حرف و نکته توش هست

دقیام فکر کن اول زندگي یه بچه هست مال کس دیگه است و باید بزرگش کنی هر چیزی هم بشه تورو مقصر میدونن مگر اینکه واقعا از اون بچه خوشت بیاد و بتونی بچه خودت بدونی

بمیرم برای دلت 🥺 ان شاالله خیر برات پیش بیاد

ادم یتیم باشه بی بابا باشه غم ادم رو دل مامانش باشه ک دخترم ازدواج کنه زودتر بره سر خونه زندگیش از طرف مرض لاعلاجم بگیره ک از همه پنهان کنه و بگن خیلی کلاس میزاره کسی ب دماغش نمیاد قبول کنه از یه ور حالا ازدواج اینجور کنم دیگه واویلا . برام حسابی دعا کنید داغونم داغون 

و اینکه اینم باید بتونی بپذیری که همسر سابق اون آقا تا آخر عمرش با شوهر شما به خاطر بچش در ارتباط خواهد بود

ادم یتیم باشه بی بابا باشه غم ادم رو دل مامانش باشه ک دخترم ازدواج کنه زودتر بره سر خونه زندگیش از ط ...

ان شالله خدا به دلت آرامش بده

دقیام فکر کن اول زندگي یه بچه هست مال کس دیگه است و باید بزرگش کنی هر چیزی هم بشه تورو مقصر میدونن م ...

منی ک چندین سال مربی بچهها مهد بودم از بچهها مردم خسته شدم بااینکه چندساعت پیشم بودن و دوسشون داشتم🥺