2777
2789
عنوان

دورسر زیاد بچه تجربه ای دارید

223 بازدید | 19 پست

دخترم من هشت ماهشه دور سرش تا الان ۱۲ سانت اضافه شده بهداشت تا الان چیزی نگفته از دکترشم پرسیدم میگه اشکال نداره ولی خودم میترسم خیلی دیگه زیاد شه

بچه منم کله اش گنده بود الان بزرگ شده داره متناسب میشه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشیدا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂💔🤣🤣🤣🤣

قربانت راحت باش 🤣🤣

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
بچه منم کله اش گنده بود الان بزرگ شده داره متناسب میشه

من خودمم سرم بزرگه و پدر بزرگ پدریش خیلی سرش بزرگه ولی میترسم بهداشت گیر بده برو اسکن چون تو یه سال باید ۱۲ سانت اضافه شه واسه دختر من تو هشت ماه شده 

بچه برادرشوهرم کله گنده اس و جاریمم همش میگه به باباش کشیده😁 نگران نباش زیادی حساس شدی 

عزیزم من خیلی حساسم فقط از گیر دادن بهداشت میترسم بگه مثلا ببرش عکس سرشو بگیر و اینا 

من خودمم سرم بزرگه و پدر بزرگ پدریش خیلی سرش بزرگه ولی میترسم بهداشت گیر بده برو اسکن چون تو یه سال ...

بهداشت خر کیه. وقتی دکتر میگه مشکلی نیست. منم دقیقا سر پسرم همینجور بود دکتر گفت ارثیه یکی کله گنده است تو خانوادتون