2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برا پری اصلا مسکن نخور خیلی عوارض داره 

نبات با زعفران یا زنجبیل ...

گفته بودم چون تو بیایی غم دل با تو بگویم ...چ بگویم بیرون رود از دل غم چون تو بیایی....🤱 خیلی وقته منتظرتم مادر بیا و از چشم انتظاریی طولانی منو دربیار بیا عزیز مادر تا خاطرات روزهای تلخم رو برایت بخوانم 😥 دیگه از دکتر از آمپول از غربت متنفر شده ام مادر ببین برای داشتنت چطور هر دردی و هر ملامت و نگاه سنیگینی رو تحمل میکنم 😔  خدا رو چه دیدی شاید روزی ورق برگشت ....باور میکنی برای داشتنت ثانیه ایی هم نشده که نگم خدایا حتی که تو سرنوشتم نوشتی عقیم به رحمانییتت قسمت میدم تعغیر بده سرنوشتمو ..🤲 خدایا به حق مادران شهدا دل مادرمو شاد کن چندین ساله داره پا به پای من زجر میکشه دیگه پیر شده از غصه من ... ان شاالله به حق بی بی حضرت زهرا(س) هیچ خونه ایی در انتظار فرزند نباشه دامن همه منتظرا سبز شه  ..آمین 🤰🤲 برای مادر شدنم از ته دلت دعا کن 😍

منم همینطور هستم پریود دردناک دارم من نوافن برام تاثیر نداره من بروفن میخورم روز اول که خیلی درد دارم سه تا بروفن میخورم در کنارش چایی و نبات و زعفران میخورم حوله گرم میذارم البته اونقدر حالم بد میشه که بیشتر وقتا توان حوله گرم گذاشتن ندارم ولی بروفن میخورم معمولا به فاصله هر سه ساعت