خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
بانکها یکی شدن یه سری کارتهامسدود شدند مثل کارت همسرم چون تماس گرفتن پیگیری کنه نکرده کارت مسدود شده
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست🤣😁منوقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲