2777
2789
عنوان

درد دل

59 بازدید | 10 پست

دوستان شوهرم خیلی بد رفتاری میکنه باهام بهم فحش خانوادگی میده امروز کتکم زد میز عسلی و میخواست بزنه به سرم خواست خفم کنه خیلی اذیتم میکنه هیچکسم ندارم ازم دفاع کنه چیکار کنم😭😭😭😭

محلش نده کار دستت نده مرتیکه😐

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محلش نده کار دستت نده مرتیکه😐

رفتم تو اتاق دراز کشیدم جوابشو ندادم بدتر عصبی شد فحش داد از موهام کشید گفت از خونه من در شو بیرون یه سیلی محکم زد افتادم بخدا دیگ کم اوردم میگم بچه بیارم از تنهایی در شم شاید بخاطر بچه دلم اروم بگیره ولی دلم برای بچه بی گناهم میسوزه بیاد تو این زندگی😭😭

پدر مادر خواهر برادر نداری؟ همسرت چی؟ پدر شوهر مادرشوهر نداری؟ من باشم ی لحظه ام تو این زندگی پر از ...

پدرم فوت شده برادر ندارم مادرمم مریضه تو خونه یه پیر زن تنها تک دخترم میگم بهش نگم عذاب نکشه کم برای خودش درد و غصه نداره که منم سروارش شم

پدر مادر خواهر برادر نداری؟ همسرت چی؟ پدر شوهر مادرشوهر نداری؟ من باشم ی لحظه ام تو این زندگی پر از ...

مادر شوهرم بدتر اذیتم میکنه تحقیرم میکنه تو جم بهم خیلی بد رفتاری میکنه چون میدونن پشت ندارم ک ازم دفاع کنن ولی یدونه جاری دارم کسی نمیتونه بهش حرف بزنه 

مادرشوهر یا پدرشوهر چی؟ بزرگ تر نداره اون شوهر بی همه چیزت؟

من یه بدبختم هیچکس و ندارم کسی ازم دفاع نمیکنه اینقد دلم پر بود گفتم تو اینجا از دلم در بیارم یکم سبک شم وگرنه کار دسته خودم میدم 

رفتم تو اتاق دراز کشیدم جوابشو ندادم بدتر عصبی شد فحش داد از موهام کشید گفت از خونه من در شو بیرون ی ...

الهی بگردم چقد وحشیه😒😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻