2821
2789
عنوان

اگزمای دست

1384 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من دستم اگزما شده اونم بخاطر اینکه دانشجوام و به آب و هوای اینجا حساسیت نشون میده هر کرم و پمادی میزنم خوب نمیشه فقط شاید بدتر نشه دیگه گفتم بیام بجای اینکه با مایع دستشویی دستمو بشورم با صابون مخصوص بشورم تعریف صابون گلیسیرینه گلمر و شنیده بودم ولی اونو نداشت بهم صابون بابونه گل کوه رو داد فعلا یه روزه دارم ازش استفاده میکنم ایا کسی استفاده کرده ازش ؟ و اینکه بنظرتون خاصیتش در از بین بردن میکروب ها خوبه ک کلا از این استفاده کنم 

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

من وازلین زدم به دستم شب بعد دستکش یکبار مصرف پوشیدم خوب شدم 

فقط هر شب ادامه بدین 

قبل از زدن وازلین هم دستتون مرطوب باشه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه دستتو با چی میشوری خیلی مهمه دکتر به من صابون گلیسیرینه فیروزه داده بود

کرم مای سبز هم داده بود ولی اینا مال سالها پیشه ۱۵ ساله که دارم اگزما میزنم

من خودم از اسپری آب و پماد آ استریل چشمی نتیجه گرفتم

عکس اول ۸ روز پیشه عکس دوم همین الانه دستم زخم بود ولی تو عکس اول مشخص نیس الان زخمش جمع شده و خشک نیست که دوباره باز بشه

دستکش بپوش  روغن های گیاهی بزن دستت مثلا شترمرغ خوبه فقط باید چربش کنی پیشرفت نکنه بخاطر آب هس ...

مرسی اره دستکش میپوشم 

من وازلین زدم به دستم شب بعد دستکش یکبار مصرف پوشیدم خوب شدم  فقط هر شب ادامه بدین  قبل ...

وازلین تو ترکیبای کرمایی که زدم بود یکیش و از داروخونه گرفتم یکیشم گیاهی بود خوبن ولی خوبش نمیکنه فقط یکم بهترش میکنه 

اینکه دستتو با چی میشوری خیلی مهمه دکتر به من صابون گلیسیرینه فیروزه داده بود کرم مای سبز هم داده ب ...

دست من شدید قرمز شده پشت دستم و زخمم شده خون میزنه بیرون واسه شما فک کنم خیلی خفیف تره 

اینکه دستتو با چی میشوری خیلی مهمه دکتر به من صابون گلیسیرینه فیروزه داده بود کرم مای سبز هم داده ب ...

این مال چنروز قبله الان ک صابونرو میزنم یکم بهتر شده اون تصویر قبلی مال الانه 

وازلین به هیچ عنوان نزن  اگزما رو تشدید میکنه عزیزایی که میگن با وازلین خوب شدن اگزما نبوده ح ...

جدی نمیدونم والا البته واس منو تشدید نمیکنه کامل خوبش نمیکنه ولی یکم قرمزیشو میگیره اونارو نمیزدم که الان دگ خیلی وضعیتش بدتر میشد 

دست من شدید قرمز شده پشت دستم و زخمم شده خون میزنه بیرون واسه شما فک کنم خیلی خفیف تره 

من ۱۵ سال انواع مدل هاشو زدم نمیذارم دیگه به اون وضع وخیم قدیم برسم

اینا متاسفانه واگیر دارن باید حواست جمع باشه اصلا نخارون چون آب دونه ها در میاد و پخش میشه و زخمت گسترده تر میشه اگر اتفاقی توی خواب خاروندی حتما آب بکش خشک خشک کن وقتی که زخم بازه و خیسه روی چیزی نزن وقتی زخم بسته شد و خشک شد یا اسپری آب بزن یا یکم آب بمال وقتی هنوز کامل خشک نشده و مرطوبه روش پماد بزن وگرنه اگر روی زخم باز بزنی ترشحات دونه ها با کرم به همه جا سرایت میکنه بیشتر کهیر میزنی

وازلین تو ترکیبای کرمایی که زدم بود یکیش و از داروخونه گرفتم یکیشم گیاهی بود خوبن ولی خوبش نمیکنه فق ...

ببین عزیزم فقط خود وازلین و به تنهایی بزن 

شب هم بزن حتما دستکش یکبار مصرف بپوش 

امشب امتحان کن اگه برات امکانش هست 

اینکه میگن دستکش بپوش چون کاملا دست و مرطوب نگه میداره و دست شما الان نیاز داره که مرطوب بمونه 

پماد الفا رو ببین برای اگزما خوبه یا نه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من ۱۵ سال انواع مدل هاشو زدم نمیذارم دیگه به اون وضع وخیم قدیم برسم اینا متاسفانه واگیر دارن باید ح ...

عه من وقتی خشکه کرم میزنم اخه اگ مرطوب باشه که نمیشه فقطم همین پشت دستمه جایی دگ اینجوری نمیشه وقتیم میرم تهران خوب میشه دستم اینجا اینجوری میشه فک کنم چون اوایل کرونا زیاد دست شستم و الکل زدم کلا ی لایه پوستم رفت بخاطر همین حساس شده دگ 😑