2789
عنوان

جدیدا مدشده🤔🙄🤐🥴😕

138 بازدید | 10 پست

چند وقت پیش به یه فالگیر که میشناختم زنگ زدم   دیروزم همینطور  قیمتهاشونو که بردن بالا  بعدم میگن حضوری نمیگیریم  همشون با هم همینو میگن 🙄 ۱۰۰هزتر یا ۱۵۰ هزار بده تا حضوری هم نمیگیره  تلفنی ۴تا کلمه میخواد بگه زود تموم کنه لابد اهههههه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اینکه تو گروه های بزرگ هستن همه خبر دارن چقدر باید قیمتو بالا ببرن هماهنگ هستن 

مث اتحادیه 😆 

چجوری به فالگیر اعتماد می‌کنین 😑

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
حالا اصلا از کجا بدونی واقعا قهوه میخوره یرامون !  

من فک میکردم اعتقاد ب این چیزا توی فیلماس 

پس در عالم واقعیت هم میرن سراغ اینجور کارا

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فک میکردم اعتقاد ب این چیزا توی فیلماس  پس در عالم واقعیت هم میرن سراغ اینجور کارا

مثلا چه کاری🤔🙄 یه جور میگی انگاز میخوام انرژی عسته ای بشکافیم  ۵دقیقه یه قهوه میخوری  تفننی دو تا شکل میبینه میگه محض فان ولی پولشو زورم میاد بدم اونم تلفنی!😄😁😅🤣