چند وقت پیش به یه فالگیر که میشناختم زنگ زدم دیروزم همینطور قیمتهاشونو که بردن بالا بعدم میگن حضوری نمیگیریم همشون با هم همینو میگن 🙄 ۱۰۰هزتر یا ۱۵۰ هزار بده تا حضوری هم نمیگیره تلفنی ۴تا کلمه میخواد بگه زود تموم کنه لابد اهههههه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخاطر اینکه تو گروه های بزرگ هستن همه خبر دارن چقدر باید قیمتو بالا ببرن هماهنگ هستن
مث اتحادیه 😆
چجوری به فالگیر اعتماد میکنین 😑
معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز ها نیست🤣😁منوقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
من فک میکردم اعتقاد ب این چیزا توی فیلماس پس در عالم واقعیت هم میرن سراغ اینجور کارا
مثلا چه کاری🤔🙄 یه جور میگی انگاز میخوام انرژی عسته ای بشکافیم ۵دقیقه یه قهوه میخوری تفننی دو تا شکل میبینه میگه محض فان ولی پولشو زورم میاد بدم اونم تلفنی!😄😁😅🤣