2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

61 بازدید | 4 پست

سلام. من در واقع توی خوابم یه خواب دیگه دیدم کاملا از خواب خودم اگاه بودم و خودم رو کنترل میکردم . بدون هیچ بالی پرواز کردم و به جای دیگه ای رفتم روی زمین فرود اومدم و زمین هم خشک بود من دستام رو کمی بالا میبردم و درخت و گل و گیاه سبز میشد ولی چند لحضه که گذشت حس خشم داشتم بجای گل و گیاه تکه تکه های درخت خشک و زغال بالا میومد. فقط تا اینجا رو یادم میاد. اگه کسی تعبیرش رو میدونه لطفا بهم بگه  

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

اینکه کنترل خوابت دست خودت بود رویای شفاف میشه...یعنی آگاهانه وارد رویا شدی...میتونی تو نت راجع بهش سرچ کنی.

خوابت میگه اونجا که دستات و به آرامی بالا میرردی با مهربانی و آرامش میتونی بذر محبت همه جا بپاشونی وخیلی سریع نتیجش و ببینی که دنیا گلستان میسه اما عصبانیت و کینه علاوه بر اسکنه به خودت آسیب میزنه به دیگران هم آسیب مبرسونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه کنترل خوابت دست خودت بود رویای شفاف میشه...یعنی آگاهانه وارد رویا شدی...میتونی تو نت راجع بهش ...

خیلی از قسمت اخر خوابم ترسیدم

مرسییی

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
اگر الان در زندگی نسبت به اطرافیان خشم و رفتار نامناسب دارید ،پرهیز کنید ،این نشون میده ی چیزی باعث ...

خیلی ممنون