2789
عنوان

تعبیر خواب

63 بازدید | 4 پست

سلام. من در واقع توی خوابم یه خواب دیگه دیدم کاملا از خواب خودم اگاه بودم و خودم رو کنترل میکردم . بدون هیچ بالی پرواز کردم و به جای دیگه ای رفتم روی زمین فرود اومدم و زمین هم خشک بود من دستام رو کمی بالا میبردم و درخت و گل و گیاه سبز میشد ولی چند لحضه که گذشت حس خشم داشتم بجای گل و گیاه تکه تکه های درخت خشک و زغال بالا میومد. فقط تا اینجا رو یادم میاد. اگه کسی تعبیرش رو میدونه لطفا بهم بگه  

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

اینکه کنترل خوابت دست خودت بود رویای شفاف میشه...یعنی آگاهانه وارد رویا شدی...میتونی تو نت راجع بهش سرچ کنی.

خوابت میگه اونجا که دستات و به آرامی بالا میرردی با مهربانی و آرامش میتونی بذر محبت همه جا بپاشونی وخیلی سریع نتیجش و ببینی که دنیا گلستان میسه اما عصبانیت و کینه علاوه بر اسکنه به خودت آسیب میزنه به دیگران هم آسیب مبرسونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینکه کنترل خوابت دست خودت بود رویای شفاف میشه...یعنی آگاهانه وارد رویا شدی...میتونی تو نت راجع بهش ...

خیلی از قسمت اخر خوابم ترسیدم

مرسییی

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
اگر الان در زندگی نسبت به اطرافیان خشم و رفتار نامناسب دارید ،پرهیز کنید ،این نشون میده ی چیزی باعث ...

خیلی ممنون