2777
2789

تیرگی داره ینی؟

برمن تیرگیش زیادبوداخیلی یکمم فرورفته بود اما کرم دورچشم ک زدم تیرگی برطرف شد دیگه گودی مشخص نشد

نرودنبال اونجورچیزا جذب میشه بعدیه مدت زیرچشمت شل وافتاده میشه

میشه برای آرامش وحاجت دلم یه صلوات بفرستی
تیرگی داره ینی؟ برمن تیرگیش زیادبوداخیلی یکمم فرورفته بود اما کرم دورچشم ک زدم تیرگی برطرف شد دیگه ...

اسم کرمت چی بود؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ام ان دی عزیزم اینترنتی گرفتم

وای من یه دوره محصولات mnd مصرف کردم پوستم نابوووود شد بعد تو اینستاگرام از بلاگرا شنیدم که محصولات شرکتی رو اصلا نباید برای پوست استفاده کرد آشغاله

وای من یه دوره محصولات mnd مصرف کردم پوستم نابوووود شد بعد تو اینستاگرام از بلاگرا شنیدم که محصولات ...

جدی؟؟؟

من چنجادیدم بلاگرا استفاده میکنن یا آرایشگاه رفتم چنجامحصولای پاکسازیشون ازاونابوده ک منم خداروشکر راضی بودم تاحالا

میشه برای آرامش وحاجت دلم یه صلوات بفرستی
جدی؟؟؟ من چنجادیدم بلاگرا استفاده میکنن یا آرایشگاه رفتم چنجامحصولای پاکسازیشون ازاونابوده ک منم خد ...

نه من فوم شستشو صورتشو میسلارواترشو داشتم صورتمو کرده بود پر لک و جوش حالا چی منی که تو عمرم اصلا لک نداشتم دیگه فهمیدم بخاطر محصولات شرکتیه اصلا نباید استفاده کرد لدورا نفیس ام ان دی و....

جدی؟؟؟ من چنجادیدم بلاگرا استفاده میکنن یا آرایشگاه رفتم چنجامحصولای پاکسازیشون ازاونابوده ک منم خد ...

اصلا پوستتو تیره میکنه منافذتو باز میکنه من در تعجبم چطور راضی بودی

عزیزم باید خوابت و تغذیه ات خوب باشه فدات شم که زیر چشمت سیاه نشه البته بعضیا ژنتیکی زیر چشماشون سیاه هستش به نظر من برو تزریق فیلر کن یکبار برای همیشه خودتو راحت کن..من الان حدود 7 ماهه پیش دکترخاک سفیدی انجام دادم ولی خیلی راضی ام اصلا صورتم پر شده انگار

میخوای ادرس سایتشون رو بهت برو سر بزن

http://www.mugeclinic.com/
۲۶۶۵۳۷۵۹
۰۹۹۰۴۲۰۴۶۸۲