2777
2789
عنوان

یکی توی دلمه که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 57 پست
اول از همه دیگه هم قلب ترک خورده واین استیکر نبینم ها فک کن به آرزوت رسیدی چه حالی داری  از حا ...

خندم گرف😅🙈اینا رو خیالبافی کردم و نشد چی؟ نابود میشم که دختر...به قول شهرزاد همیشه اونطوری نمیشه که فکرشو میکنیم

یه نیمچه پزشک🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خندم گرف😅🙈اینا رو خیالبافی کردم و نشد چی؟ نابود میشم که دختر...به قول شهرزاد همیشه اونطوری نمیشه ک ...

آفرین درسته خیالبافی کنارش مشورت درست واقدام درست خیالبافی الکی که نمیشه 

اینکه خندیدی عالیه حس خوب گرفتی عالیه 

مشاور خوب از دانشگاه یا استادها بپرس وحتما برو

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
آفرین درسته خیالبافی کنارش مشورت درست واقدام درست خیالبافی الکی که نمیشه  اینکه خندیدی عالیه ح ...

عزیزم..چشم مرسی بابت انرژی مثبتات و راهنماییات قشنگم😍😍

یه نیمچه پزشک🙌
میگن درامدش کمه . خونه باباش 3 واحد دوتا پسرن هر کی واحد جدا زندگی میکنن خانوادم میگه باید خودش خونه ...

من درکت میکنم.میدونم دل و عشق چه بد قلقه لامصب.اما هیچکی به اندازه مامان بابای ادم درست نمیگه.توی جامعه ای که هرساعتش با ساعت قبلش فرق داره اگه مالی زندگیت اکی نباشه هم روحی هم جسمی به نابودی کشیدی میشی.اون عشقم جاشو میده به بحثو دعوا و دلخوری و حسرت چیزای مختلف.دیدم که میگم

یه نیمچه پزشک🙌
مشاوره رفتی برامون بگو چه کردی تگم کن  موفق وشادوسلامت باشید

باشه عزیزم تگت میکنم.تگت کردم بیا حتما.راستی دعا کن برام همونجوری که خودت گفتی

یه نیمچه پزشک🙌
میگن درامدش کمه . خونه باباش 3 واحد دوتا پسرن هر کی واحد جدا زندگی میکنن خانوادم میگه باید خودش خونه ...

اینم هیچوقت کنار خونواده شوهر زندگی نکن.دوری و دوستی‌.شدیدا باعث از بین رفتن احتراما میشه.البته حرف من نیست.حرف روانشناس ها هم هست.جتی مادرشوهر خوب ترین اخلاق دنیارم داشته باشه یه چیزی درمیاد اون وسط.تازه.میشین سه تا خونواده تو یه ساختمون.نه تربیت بچه هات دست خودته نه اسرارت تو خونت میمونه

یه نیمچه پزشک🙌