بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگن درامدش کمه . خونه باباش 3 واحد دوتا پسرن هر کی واحد جدا زندگی میکنن خانوادم میگه باید خودش خونه ...
من درکت میکنم.میدونم دل و عشق چه بد قلقه لامصب.اما هیچکی به اندازه مامان بابای ادم درست نمیگه.توی جامعه ای که هرساعتش با ساعت قبلش فرق داره اگه مالی زندگیت اکی نباشه هم روحی هم جسمی به نابودی کشیدی میشی.اون عشقم جاشو میده به بحثو دعوا و دلخوری و حسرت چیزای مختلف.دیدم که میگم
میگن درامدش کمه . خونه باباش 3 واحد دوتا پسرن هر کی واحد جدا زندگی میکنن خانوادم میگه باید خودش خونه ...
اینم هیچوقت کنار خونواده شوهر زندگی نکن.دوری و دوستی.شدیدا باعث از بین رفتن احتراما میشه.البته حرف من نیست.حرف روانشناس ها هم هست.جتی مادرشوهر خوب ترین اخلاق دنیارم داشته باشه یه چیزی درمیاد اون وسط.تازه.میشین سه تا خونواده تو یه ساختمون.نه تربیت بچه هات دست خودته نه اسرارت تو خونت میمونه