2777
2789
عنوان

یکی توی دلمه که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 57 پست
نمیتونم.همش پای پروفایلاشم.تو‌ پیجشم.همش تو کلاسا و بیمارستان چشمم دنبالشه

شمارش پاک کن پیجش حذف کن دیدیش راهتو کج کن. عشق همون قدر شیرین همون قدر آدم از پا درمیاره نابودتت میکنه مخصوصا آگه بهش نرسی تا اخر عمر حسرت میخوری.  برا تو که یک طرفس از حسش خبر نداری خودت از بین نبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چقد حس خوب از پیام گرفتم و لبخند زدم؟

عزیزم 

اینو بدون که خالق هوای مخلوقش را داره 

اگر برا هم باشید زمین وزمان به هم دوخته میشه به هم برسید اگر نه هرچقدر هم دوسش داشته باشی نمی‌رسید 

اینو بدون گوشه ذهنت خالق بهترین را برا مخلوقش میخواد صبوری کن درست مشورت بگیر درست عمل کن ونتیجه را بسپار به خدا 

بگو خدایا دوسش دارم اگر با من خوشبخته به هم برسیم وگرنه مهرش را از دلم بیرون کن تا هم اون خوشبخت بشه هم من خوشبخت بشم وبه آرامش برسم سخته این مرحله اما توش یه حس خلا وارومی داری انگار افتادی توی دریا ودیگه دست وپا نمیزنی اومدی روی آب وخودت را سپردی وداری به ساحل نزدیک میشی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
شمارش پاک کن پیجش حذف کن دیدیش راهتو کج کن. عشق همون قدر شیرین همون قدر آدم از پا درمیاره نابودتت می ...

اگه بدونم یه طرفست یه لحظه ام دیگه فکر نمبکنم بهش.ولی مشکلم اینه که بعد اون روز نیومد دیگه حرف بزنه باهام.همش میخوام به بهونه جزوه و کتاب پیام بدم بهش..غرورم نمیذاره 

یه نیمچه پزشک🙌
عزیزم  اینو بدون که خالق هوای مخلوقش را داره  اگر برا هم باشید زمین وزمان به هم دوخته می ...

نمیدونم تو توصیف حس خوبی که پیامات دارن چی بگم

من ک هیچوقت تو این قسمت زندگیم شانس نداشتم.حس میکنم تنها باید بمونم تا اخر..اما همینطور که تو میگی تو دلم میگم❤

یه نیمچه پزشک🙌
اگه بدونم یه طرفست یه لحظه ام دیگه فکر نمبکنم بهش.ولی مشکلم اینه که بعد اون روز نیومد دیگه حرف بزنه ...

حتما حتما از یه مشاوره حاذق وباتجربه کمک بگیر اون میتونه راهنمایی درست کنه که نه غرورت بشکنه ونه دست روی دست بزاری باور کن ارزش داره وقت وهزینه بزاری براش

نمیدونم تو توصیف حس خوبی که پیامات دارن چی بگم من ک هیچوقت تو این قسمت زندگیم شانس نداشتم.حس میکنم ...

باید اون حس را اصلاح کنی تا وقتی که مثبت بگی اینقدر بگی تا وجودت بشه 

پس زیاد هم دوسش نداری هان  باید جمله امید بخش ودرست بکار ببری چه در ذهنت چه در زبانت  این مهمه ها

حتما حتما از یه مشاوره حاذق وباتجربه کمک بگیر اون میتونه راهنمایی درست کنه که نه غرورت بشکنه ونه دست ...

مشکلم اینه که خجالت میکشم برم به مشاور بگم از یکی خوشم اومده بگو چیکار کنم.اما انگار راهش همینه

بنظرت چرا مثلا یبار میاد حرف میزنه خوب بعدش انگار نه انگار.حتی موقع حرف زدن تو چشامم نمیتونس درست نگاه کنه.خیلی وقت بود همچین پسری ندیده بودم💔

یه نیمچه پزشک🙌
مشکلم اینه که خجالت میکشم برم به مشاور بگم از یکی خوشم اومده بگو چیکار کنم.اما انگار راهش همینه بنظ ...

مشاوره ها روزی ده تا مثل وتو وچه بسا چه حرفه‌ای بدتر تو میان میشنون برا تو تازگی داره برا اونا عادیه 

مثل دکتر زنان رفتن من خجالت میکشیدم اما خانم دکتر روزی صدتا میدید  وبراش عادی بود اینجوری گفتم قشنگ خجالت بزاری کنار آب دهنت قورت بده چند تا نفس عمیق بکش وعضلاتت را شل کن وحرف بزن اصلا اصلا خجالت نداره کاملا طبیعی هست ویه چیز عادیه این حرف تو 

الکی بزرگش کردی برا خودت 

چشم😔💔

اول از همه دیگه هم قلب ترک خورده واین استیکر نبینم ها فک کن به آرزوت رسیدی چه حالی داری 

از حالا فکر اسم بچه هاتون باش وانتخاب لباس عروس و... چرت وپرت منفی هم فک نکن