2777
2789
عنوان

بختک بوده ؟

163 بازدید | 22 پست

سلام 

امشب ساعت دوازده تصمیم گرفتم بخوابم بعد یه نیم ساعت فکر و خیال کردم تا بلخره خوابم برد 

بعد چند شب پیشم این اتفاق برام افتاد ک چشام کاملا باز بود اطرافو‌ میدیم دیدید وقتی آرنج میخوره به یه جا یه دردی تو بدن میپیچه کل بدنم داشت اونجوری میشد صداشم حس میکردم سعی می‌کردم پامو یا دستمو تکون بدم ولی دریغ از یه تکون ولی قشنگ داشتم اطراف میدیدم یه جاذبه ایی انگار میخواست چشام بسته شه ولی میدونسم چشام بسته شه یه موجود ترسناک میبینم چون چند شب پیش یه زن دیدم 

امشبم وجود یکیو حس میکردم کلی صلوات فرستادم صلوات ک میفرستادم درد بدتر میشد نمیدونم چقد گذشت یهو از خواب پریدم 

خیلی نگرانم میترسم دوباره اتفاق بیوفته

دلیلش چیه 

بختکه‌ یا ن‌

وقتی اینجوری میشم باید‌ چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا منم اتفاق افتاد خیلی سال پیش 

همون شرایط تو فقط انگار یه چیز سیاهی روم نشسته بود 

حتی نمیتونستم بسم الله بگم به زور گفتم بیدار که شدم 

دویدم رفتم پیش مامانم خوابیدم 

خداروشکر دیگه سراغم نیومده

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

بختکه عزیزم منم یه زن با گردن کجو یه پیرزن میبینم وقتی میفتن روم بیدار میشم انقد دیدم ترسم ریخته 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
بختکه عزیزم منم یه زن با گردن کجو یه پیرزن میبینم وقتی میفتن روم بیدار میشم انقد دیدم ترسم ریخته&nbs ...

خیلی حس بدیه من یه زن میبینم قشنگ عین فیلم ترسناکا‌ موهاش بلنده یا کنارم حسش میکردم

وای چ بد من قبلشم‌ ک تو خوابم حس میکنم میخواد یچی بشه

من اون شب تنها تو اتاق خوابیدم و در کمد دیواری باز بود 

همش حس میکردم یکی داره نگام می‌کنه 

آخرشم اونجوری شد

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید